6/30/2013

Tyttöjen ilta

Vietettiin eilen piiitkästä aikaa lapsuuden ystävien kanssa iltaa hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Oli ihana nähdä tyttöjä ja vaihtaa kuulumisia samalla, kun herkutteli Olimpoksen pippuripihvillä, parilla kuohuvalla ja valtavalla jätskiannoksella. ;) Eilinen oli sään puolesta vielä todella lämmin ja aurinkoinen (tänään onkin sitten ukkostanut puolet päivästä), että valitsin ravintolaan päälle tämän kesän luottoasuni. Asu ei puristanut, eikä tullut liian kylmä tai kuuma. Sopivan rento mutta tyylikäskin se oli. Aivan passeli siis tällaiseenkin tilaisuuteen!





Paita : Vero Moda / Sortsit : Holly & Whyte (Lindex) / Korut : Snö of Sweden / Sandaalit : K-Kenkä

Tänään on tosiaan ukkostanut oikein urakalla. Aamulla heräsin siihen, kun ulkona jyrisi ja Filja pomppas lattialta ylös ja kipitti kiireen vilkkaa kauemmas ikkunasta. Kaatosadetta ja salamointia kesti monta monituista tuntia ja oi että se raikasti! Tehtiin aamupuuhia ovet ja ikkunat selällään ja annettiin talon tuulettua. Cira ja Filjakin näyttivät nauttivan, kun edes hetken oli vähän viileämpää.

Tänään ollaankin sitten "huonon" sään vuoksi puuhasteltu sisätiloissa; on käyty ruokakaupassa, siivoiltu ja tehty kunnon satsi lihapullia kastikkeineen ja perunamuuseineen. Äsken katsottiin Bruce Willisin ja Joseph Gordon-Levittin tähdittämä Looper, oli aivan katsottava pätkä. Nyt taitaa kutsua kirja ja sohvannurkka, moi moi!

1 kommentti:

  1. Mekin katsottiin eilen toi Looper ja oli kyllä ajatuksia herättävä leffa. Vaikka yleensä en scifi- ja toimintaelokuvista niin perusta, mut toi oli kyllä harvinaisen hyvä. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)