6/28/2013

Päättäjäiskekkerit

Pidettiin pikkuveljeni V:n kanssa tänään hoitoviikon päättäjäiskekkerit. Paisteltiin lättyjä ja ämpättiin niihin ihan hulluna kermavaahtoa, tuoreita mansikoita ja suklaakastiketta (kiitti ihana M, kun halusit jättää suklaakastikkeesi meille! ;). Oli siinä naurussa pitelemistä, kun yritettiin tunkea lättyjä suuhun; puolet täytteistä taisi valua lautaselle. Hirveä sotku, mutta oli kyllä hauskaa!





Tähän viikkoon on mahtunut yhtä sun toista kivaa (kesä)tekemistä, aina puistoilusta musiikin kuunteluun ja uintireissuihin, mutta tänään vietettiin melkein koko päivä sisällä. Oli nimittäin hoitopäivien ainoa sadepäivä ja se toisaalta passaskin kuin nenä päähän, sillä päivän ohjelmaamme kuului paljon kokkailua (tai no, minä kokkailin ja V leikki ;). Toki tuli puuhasteltua muutakin siinä ruuan laiton ja syömisen lisäksi, sadepäivän "aktiviteetteina" toimivat muun muassa lego-leikit, Ankronikan katselu ja koirien kanssa leikkiminen, kuten alla olevat kuvatkin kertovat.



Päättäjäiskekkereiden lounaaksi valikoitui V:n toiveesta siskon eli allekirjoittaneen tekemät hampurilaiset. Namm. Massut täynnä murkinaa ajeltiin vielä uimaan lähirannalle ennen kotiin paluuta (okei, tänään mä en tarennut uida vaikka hurjapää aallokosta huutelikin mua mukaansa).

Tämä ilta ollaankin sitten miehen kanssa vietelty takapihalla ilta-auringosta nauttien ja lueskellen. Ihanan hiljaista. Tästä se loma alkaa! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)