6/22/2013

Kesän ensimmäinen mansikkapiirakka

Venyi ja vanui juhannukseen asti, että sain tehtyä kesän ensimmäisen mansikkapiirakan. Toisaalta, tällä viikollahan ne kotimaiset mansikatkin vasta tekivät isomman ryntäyksensä kojuille. On niissä vaan ihan eri maku kuin niissä ulkomaisissa. Paljon makeamman ja paremman makuisia. Mmm.

Mansikkapiirakan lisäksi juhannuskattausta värittävät tänä vuonna pinkit kukkaset. Tuo Annon vesikarahvikin piti saada mukaan kuviin, uutukainen, jonka muotoiluun (ja hintaan) tykästyin Kodin Ykkösessä piipahtaessani.










Mansikkapiirakan päälle höystin vielä suklaata, siitä sottainen ulkomuoto. Oli pakko ostaa kaupasta sitä Fazerin uutta appelsiinista maitosuklaata. Eipä kyllä ollut meikäläisen mielestä kovin häävin makuinen, appelsiinin kirpeä maku peittyi liiaksi tumman suklaan alle. Ei ole (vielä) Fazerin Vadelma-Karpalon voittanutta! ;)

Tänään nukuttiin ihan super-myöhään ja nautiskeltiin aamupalaksi muun muassa tuota mansikkaista herkkua. Istuskeltiin päiväseltään laiturilla, kahlailtiin iltapäivällä meressä koirien kanssa ja nautiskeltiin kuohuvaa kotosalla. Ihana päivä kerrassaan! Näihin kuviin ja tunnelmiin:


3 kommenttia:

  1. Ai nyt huomasin! Ensin puhut appelsiinisesta maitosuklaasta ja sitten tummasta suklaasta. Ehdin jo innostua, että Fazerilta olis tullu appelsiinimaitosuklaata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompas kumma, olin vastaavinani jo tuohon ensimmäiseen kommenttiisi, mutta viestini ilmeisesti ei tullutkaan perille. Joo näköjään oon kirjotellut mitä sylki suuhun tuo... :D Se Fazerin uutuussuklaahan on siis appelsiini-crisp ja se on tummaa suklaata. Musta se ois ollu parempaa maitosuklaana kun se tumma suklaa on jotenkin liian tujua.

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)