6/10/2013

Valkoista keveyttä

Kesäkuumilla on kiva pitää päällään kevyitä, ilmavia paitoja. Nämä kaksi tarttuivat mukaan Vero Modasta viime viikolla ja ovat aivan ihanan raikkaita ja keveitä, mii laik! 



Etenkin tätä alla olevaa hiatonta paitaa olen käyttänyt viime päivinä useaan otteeseen, eri housuihin yhdistettynä -ja kyllä toimii! Tämä taitaakin olla yksi tän hetken lempparipaidoistani helppoutensa, materiaalinsa ja värinsä vuoksi.


Mitenkäs teidän viikko on alkanut? Mulla on ollut oikea tehopäivä urheilun osalta, tässä vaiheessa iltaa alkaa jo jalat huutaan armoa ja vatsa tahtoo lisää polttoainetta. :D Aloitin aamun lenkillä kolmen (!!) koiran kanssa, selvisin jopa hengissä siitä koettelemuksesta ja siitä riemastunein mielin suuntasin kaverin kanssa salille treenaamaan jalkoja ja selkää. Iltapäivällä heitettiin vielä samaisen kaverin kanssa rullistelulenkki lähimaastossa ja illan päälle toinen lenkki (edelleen kolmen) koirien kanssa. Siivotakin olisi kai pitänyt, mutta kun on ollut niin loistosää, että ulkoilma vei voiton. Sitä paitsi huomiseksi on luvattu sadetta ja kylmää ilmaa, joten mikäs sen parempi sää touhuilla sisällä imurin ja mopin kanssa!

Nyt värkkäämään iltapalaa Tampereelta kotiin palaavalle miehelle ja sitten venyttelemään sohvan nurkkaan kipeitä koipia. Kivat illanjatkot sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)