6/15/2013

Kiva päivä

Moikka moi! Mulla on kyllä ollut tänään aivan mallikelpoinen vapaapäivä! Aamulla nukuin pitkään ja runsaan aamiaisen jälkeen hipsin salille reippailemaan (hauikset tärisee vieläkin!), jonka jälkeen lounastelin iskän kanssa kaupungilla. Siinä samalla täytyi käydä vilkaisemassa Stockmannin ale-tarjontaa ja vaikka melkoisen hurja määrä siellä oli kosmetiikkaa, vaatetta ja tavaroita alennuksessa, niin tällä kertaa ei lähtenyt mitään mukaan. (Ikkuna)shoppailun jälkeen alkoi taas vatsa kurnia, joten kurvattiin miehen kanssa Sokerijussin Kievariin käyttämään joululahjaksi saadun lahjakorttimme rippeet. Tilattiin listalta sitä, mitä Sokerijussissa yleensäkin otetaan; perinteinen poronkäristys perunamuusilla ja puolukkasurvoksella. Omnomnom.



Huomenna on taas tiedossa lisää kaikkea mukavaa puuhaa. Ihana kun kerrankin viikonloppuna on oikeasti vapaa-aikaa ja voi mennä ja tulla ja tehdä mitä huvittaa! :) Miten teidän viikonloppu on sujunut? Toivon mukaan muualla Suomessa on aurinko hellinyt enemmän, mitä täällä. On meinaan ollut melko vetinen viikonloppu. Toivottavasti ainakin juhannukseksi saadaan hienot ilmat!

Mä taidan vielä tarttua pensseliin ja huhkia tovin jos toisenkin yhden laatikon kimpussa. Oikein pirteetä lauantai-iltaa teille!

2 kommenttia:

  1. Kauniita valkoisia neilikoita. Mullakin oli tänään semmoinen hyvä päivä, pikkuisen siivoustouhuja, pikkusen maalausta ja paljon iloa. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Mä niin rakastan noita neilikoita, valkoiset ja pinkit taitaa olla mun tämän hetken suosikkivärejä niistä. :) Ihanan kuuloinen päivä, nähhään pian!

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)