10/15/2013

Lounastreffeillä

Kylläpä päivät on viilettäneet ohi vinhaa vauhtia! Eilenkään en ehtinyt kertaakaan istahtaa koneelle - toisaalta tekee varmaan ihan hyvääkin välillä irtautua tästä rakkaasta läppäristä... ;) Nytkin tulin tukka putkella töistä kotiin siivoamaan, laittamaan ruokaa ja postaamaan teille, kohta matka jatkuu valjakointireeneihin ja sitten onkin taas aika pistää pää tyynyyn ja kuorsata! Mutta ei parane valittaa, on ollut päiviäkin, jolloin tuijottelen kelloa ja seiniä umpitylsistyneenä, toivoen jotain tekemistä ja kiirettä.

Alla asukuvat viime lauantailta, jonka vietin neljän lapsuudenystäväni hullunhauskassa (paino sanalla hullu ;)) seurassa. Käytiin ravintolassa lounastamassa pitkän kaavan mukaan, vaihdettiin kuulumiset ja nauraa räkätettiin vatsamme kipeiksi. Oli niin hauskaa ja piristävää, kiitos vielä mahtiseurasta, tytöt!


Paita : ENY / Toppi : Vila / Housut : Dr. Denim / Kengät : K-Kenkä / Takki : H&M / Kaulahuivi : anopilta / Korut : Snö of Sweden

Ilma oli perussyksyinen, joten sai kaivaa esiin paksumpaa takkia ja kaulahuivia. Ilman käsineitäkään ei enää tarkene liikenteessä. Jalkaan syyspopot, tukka nutturalle ja menoks!  

Miten teidän viikko on sujunut?

4 kommenttia:

  1. Syksy on tosiaan tullut.. Onneksi kerroksiin on kiva pukeutua. :))

    Viikko on alkanut mukavasti täällä! Töitä, sallilla käymistä ja kisujen halimista. :) Ihanaa viikkoa sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se hyvä puoli syyspukeutumisessa toki on! :) Sun viikon alkuhan kuulostaa ihan samalta kuin munkin; töitä, salilla käymistä ja koirien halimista. :D Mikäs sen parempaa! Oikein pirteetä ja ihanaa viikkoa sullekin! <3

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)