10/16/2013

Kuurassa


 
Oon kyllä katsonut tämän viikon sääennusteita, mutta silti oli jotenkin järkytys herätä siihen, että varpaat paleltuu eikä ilman paksua hupparia tarkene laittaa aamupalaa. Lämpömittaria en tohtinut edes vilkaista, mutta verhot sentään rohkenin aukaista ja kurkistaa ulos. Tänä aamuna takapihalla näytti siis tältä:







Kuura on siis saapunut. Pakkanen paukkuu ja me körötellään vielä kesärenkailla menemään... Salille piti ajella koko matka penkinlämmitin päällä (thank god for that luxury!) ja auton ikkunat kaipasivat ensi töikseen rappaamista. Kotiin päästyä piti vetäistä villasukat jalkaan ja keittää kuppi teetä.

Äsken kävin uhmaamassa kiristyvää pakkasta iltalenkin muodossa ("kumma" kyllä Cira ja Filja tuntuivat vain nauttivan tästä säästä) ja oikeanlaisessa varustuksessa siellä tarkeni kuin tarkenikin ihan mukavasti reippailla. Tuli virkeä olo. Mutta nyt lähden saunaan, lämmintä illanjatkoa sinnekin!

6 kommenttia:

  1. Kaunista :) Mielestäni talvi sais tullakin, tää välimaasto on kaikista hankalinta aikaa kun säät vaihtelee päivittäinkin niin paljon, ei pääse tottumaan mihinkään säätilaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Suora siirtymä syksystä talveen, kiitoooooos! :D

      Poista
  2. Upeita kuvia taas kerran! Hyvä hani!

    T. Tyyppi, joka ei jaksa kirjautua vieläkään profiiliinsa, mutta tiedät kyllä kuka :D

    Ps. KOHTA!!! <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Eläpä muuta sano! Tänä aamuna leijaili jo muutama lumihiutaleen tapainen täällä Oulussa, ehkä se kunnon ensilumi ei ole enää kaukana.. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)