10/07/2013

Uusi kausi alkakoon!

Sunnuntaina startattiin tämän syksyn valjakointikausi alkuun. Cirallehan hommat oli jo ihan tuttua kauraa, mutta Filjan ura vetohirmuna vasta alkoi. Ihanaa, että molemmilla koirilla on yhteinen harrastus ja vieläpä sellainen, josta ne nauttivat suunnattomasti! Eivät neidit hypi talvella seinille, kun on sopivassa määrin sekä henkisesti että fyysisesti rasittavaa touhuilua - ja vieläpä ulkoilmassa.

Ja koska lunta ei vielä tässä vaiheessa syksyä näy mailla eikä halmeilla, käynnistyivät vetoreenit mönkkärillä.

Syksyn ekat reenit. Cira on aika mielissään.



Edessä Filja (oik.) ja takana Cira (vas.).


Huhh, onneksi maanantai on kohta ohi, on taas ollut niin väsynyt olo ja tuntunut, ettei mitään ole saanut aikaiseksi! Tämän postauksen tekeminenkin jäi vasta iltaan, kun ei kerta kaikkiaan ole jaksanut tuijottaa edes tietokoneen ruutua. Vähän sentään piristi, kun kävin koirien kanssa pitkällä kävelylenkillä metsässä ja koirapuistolla. Aurinko paistoi niin lämpimästi että! Täytyy koittaa tankata noita D-vitamiineja talteen aina kun keltainen mollukka suvaitsee säteillä.

Pirteetä viikkoo teille! Mä sytytin jo iltakynttilät palamaan ja aion vaan löhötä sohvalla loppuillan, mähötys mikä mähötys. Good night, monday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)