10/10/2013

Tarjoilijan asu

Mulla oli tarkoitus käydä heti keskiviikkona katsastaan hullut menot Stockalla, mutta meidän synttärisankari teloi itsensä auton konttiin hypätessä siihen kuntoon, että koko päivä menikin sitten eläinlääkärin vastaanotolla ja kotona potilaan vieressä istuessa. Nyt on silmätippoja ja särkylääkettä enemmän kuin laki sallii, toivottavasti silmä niillä paranee. Noh, tänään olikin töitä sen verran myöhään, etten enää koirien lenkityksen jälkeen jaksanut hilata pehvaani ylös sohvalta. Jospa kuitenkin huomenna viikonlopun alkamisen kunniaksi heittäytyisin sinne kaiken kansan keskelle hikoilemaan tavarahyllyjen väliin.
Tähän kiireiseen väliin siis asukuvia, nämäkin peijakkaat on otettu sisällä syksyisen vesisateen (myrskyn) vuoksi. Niin joo, ja otsikon nimi tulee siitä, että miehen eka kommentti tämän paidan nähtyään oli "Tuohan näyttää ihan sellaiselta tarjoilijan asulta!". Nice. :D

Hei ootteko muuten huomanneet, että AVA-kanavalta tulee nykyään perjantai-iltaisin Woody Allenin leffoja? Jos ette vielä tienneet, niin nytpähän tiiätte, mä meinaan ainakin tallentaa tikipoksilleni jokaikisen! :) Onkos siellä ruudun takana muita herra Allenin elokuvia fanittavia?




Paita : Cristelle & Co. / Housut : Vero Moda / Korvikset : Snö of Sweden

6 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista pikku sankarittarelle sinne, toivottavasti toipuu pian! Tervehdyttävät hännänhuiskutukset U:lta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Cirakin lähettää U:lle terveisiä, long time no seen, buddy! <3

      Poista
  2. Kaunis asu! Tosin enemmän kiinnitin huomiota sun lumoavaan tukkaan. T.maalaistollo joka kulkee kaikkialla pelkissä tuulareissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hääähh, mulla on niin ruikuli-tukka normaalisti ettei mittään järkee, semmonen kunnon liru! :D Mutta kiitos kaunis, näköjään sen joskus saa laitettua nätiksikin! :) Mä oon kyllä kans niin laiska miettimään asuja, jos kyseessä on kotipäivä, kauppaan lähtö tai jokin muu ei niin virallinen juttu. Yleensä sillon päältä löytyy rennot urkkahousut ja tukkakin on miten sattuu. ;)

      Poista
  3. Kylläpä sä ootkin hoikistunut! Hyvä sä, vaikka vieläkin ihmettelen, että mistä sun ois pitänyt hoikistua! :D Pian nähdään hanit! <3

    T: Tiedät kyllä kuka, mutta en jaksa kirjauta bloggeriin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti muru! Noooooo elä ihimettele, mää kerron: jos tulokset näyttää liikaa vaarallista rasvaa sisäelinten ympärillä, niin sillonhan se on enemmän ku aiheellista ruveta sitä puottaan pois (ja se rasvahan ei aina ulospäin näy selkeästi). ;)

      Iha huippua, ens viikollaaaaaaaa! <3

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)