10/23/2013

Pikku purkkini mun

 
Maanantaina hihkuin mielessäni, että ompa hyvä, etten raskinut aiemmin syksyllä ostaa noita Iittalan Jars pikkupurkkeja, sillä nyt niitä saa kukkaroystävällisempään hintaan Iittalan verkkokaupasta ja myymälöistä! Äiskä mulle maanantaina vinkkasi tästä "Iiik!" -kampanjasta ja ajelimmekin sen siliän tien lähimpään myymälään katsastamaan tilanteen. Ja siellä ne purkit tönöttivät hyllyllä, kuin odottamassa mua! ;) Suloisen värisiä Kivi-tuikkujakin katselin, mutta jätin ne kuitenkin liikkeeseen, meillä kun on jo ihan riittämiin noita tuikkuja. Äiti kuitenkin kiikutti kotiinsa niitä muutamassa eri värissä, joten voin ihailla tuikkujen väriloistoa aina siellä käydessäni.

Säilöin purkkeihin käytetyimmät mausteemme; suolan ja mustapippurin. Kokoelman karttuessa voisin täyttää näitä pienimpiä purkkeja muillakin mausteilla tai vaikkapa irtoteellä. Kaurapuurohiutaleet säilyvät vielä tuossa Ikean purkissa, mutta jospa saisin joku päivä hankittua sellaisen isomman Jars purnukan niitä varten.




Leipasin tuossa tiistaina piirakan, yhden lemppareistani. Persikkarahkatortun. Ohjeenkin olen taannoin jakanut täällä, kannattaa kokeilla jos et ole vielä maistanut, on meinaan ihan törkeen hyvää; kirpeetä ja raikasta! Herkkupiiras lähtee meidän mukaan mökille, joten nautiskellaan sitä sitten siellä, takkatulen ääressä. :)

Nyt laukut ja koirat autoon, Kuusamo here we come !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)