10/06/2013

Pikkueteinen järjestykseen!

Meidän pieni ja ahdas eteinen on aina, korostan aina, ihan täynnä roinaa. Tietysti kaikki käytetyimmät kengät säilytetään siellä, useimmat sentään joten kuten järjestyksessä tässä Ikean säilytyspenkissä. Lisäksi eteisen lattialla on kori, joka tursuaa koirien pantoja, hihnoja, valjaita ynnä muuta koiralenkeille tarvittavia tavaroita. Useimmiten myös avaimet, puhelimet ja muut pienet härpäkkeet päätyvät kenkätelineen istuinosalle. Ja todella harvoin siinä on sen verran tilaa, että penkille mahtuisi istumaan!

Pikkueteisemme kaipaakin kipeästi kurinpalautusta ja järjestystä! Onneksi apuna on jälleen kerran tuo pienibudjettisten taivas, Ikea. Etsiskelin jonkinlaista apupöytää tai senkkiä, joka a) mahtuisi leveytensä ja pituutensa puolesta pieneen kopperoiseen eteiseemme, b) ei olisi hinnalla pilattu ja c) sisällyttäisi sekä kenkiä että pikkutavaroita sekä laskutilaa. Toki silmäilin myös muiden huonekaluliikkeiden netissä näkyvää tarjontaa, mutta Ikea sen ratkaisun lopulta tarjosi. Arvaatte varmaan, kumpi alla olevista kyhäelmistä miellyttää omaa silmääni (eteisfunktiota silmällä pitäen) enemmän?Huonekalujen kuvat : Ikea

Kyllähän tuo musta senkki on ihan selkeästi toimivamman näköinen yksilö, mahduttaa "sisäänsä" enemmän kenkäpareja ja pikkutavaratkin saa piiloon laatikoiden syövereihin. Mutta tuskinpa sitä tämänkään hankinnan myötä tullaan täysin pääsemään siitä huonosta tavasta, että kiireessä kotiin tullessa ne tavarat vaan saattavat kertyä tasolle levälleen ja kengät keskelle lattiaa...

Miten teidän viikonloppu sujui? Mulla oli jotenkin ihan mahtava viikonloppu! En tehnyt mitään kovin erityistä, mutta oli vaan niin hyvä fiilis joka päivä; sopivassa määrin tekemistä ja rentoutumista. Lauantaina pyörähdettiin miehen kanssa pitkästä aikaa elokuvissa ja tänään käynnistettiin valjakkokausi ekoilla treeneillä! :)

2 kommenttia:

 1. Meillä oli touhukas vkonl, kierreltiin Ikeassa, siivottiin ja touhuttiin kotona, on tullut leivottua niin kaurakeksejä kuin sämpylöitä, jotka muuten ihan just saan napata uuniin! Mums!
  Katoppas muuten Ikeasta sieltä kylppäripuolelta sitä kph penkkiä (hemnes), mä meinaan ite oon miettinyt sitä eteiseen lisätilaksi.. en tiedä sopiiko teidän tarpeeseen mutta tulipa mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nams, mitä herkkuja! :P Joo, meiltä itse asiassa löytyykin eteisen puolelta jo tuon tyylinen penkki (sekin Ikeasta ;), muutenhan tuo ois passeli vaihtoehto!

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)