3/10/2013

Kunnon mökkiherkut

Kuka voisi vastustaa kunnon herkkuja -en minä ainakaan! Mökillä saa ja pitääkin vähän herkutella. Kun ensin tepastelee pitkät aamu- ja päivälenkit koirien (ja kameran) kanssa, voi hyvällä omatunnolla haukata palan levyllisen suklaata ja hörppästä lasillisen pullollisen cokista.

Tehtiin mökkiloman kunniaksi mun ja miehen molempien absoluuttisia favouritteja, nimittäin näitä miehen valmistujaisissakin (ja meidän häissä) tarjolla olleita lohitartareita. Mmm! Ja toki muitakin herkkuja tuli napsittua. ;)


 




Huomasitteko tuossa yhdessä kuvassa Filjan kuolaamassa meidän ruokia? Mieli tekisi vähän maistaa, mutta sen verran tuo mamin varoittava katse pelottaa, ettei ehkä kuitenkaan kannata.

Joka tapauksessa, mikäs sen mukavampaa herkuttelutuokion jälkeen, kuin köllähtää takkatulen ääreen päikkäreille. Ainakin tämä tuhisija. Itse kuorsasin sohvalla.




Tämä postaus oli ajastettu (ja toivottavasti julkaisi itse itsensä ajallaan), sillä arvatkaapa missä meikäläinen tällä hetkellä viilettää? No kuulkaas Helsingissä viettämässä kahdenkeskistä laatuaikaa miehen kanssa! Luksusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)