3/12/2013

Sydämellä

Snö-kokoelmani sai Helsingin reissulla täydennystä, kun mies yllätti minut. Hänellä on tässä vuosien varrella ollut tapana ostaa minulle koruja, joiden teemana on heart. Teeman mukaisesti sain häneltä sydän-kuvioisen, suloisen, kaulakorun!  

Alla olevan kuvan taustalla näkyy muuten pilkahdus kengistä, jotka löysin Helsingin reissulta, niistä lisää juttua myöhemmin.




Korua voi pitää (ainakin meikäläisen vinkkelistä) molemmin päin; toisella puolella on yksinkertainen, vaikkapa työasuun sopiva, hopeinen sydän, jossa teksti "Snö of Sweden". Toinen puoli sopii taas paremmin yksinkertaisia asuja piristämään ja vaikkapa vähän juhlavampaankin menoon, sillä siinä on enemmän väriä ja blingiä. ;)



Molemmat puolet ovat omalla tavallaan tyylikkäitä ja molemminpuolisuus tekeekin tästä korusta paljon monikäyttöisemmän! Nuo blingit ei muuten ole lähellekään noin tummia, ne vain taittavat eri valoja, värejä ja sävyjä.



Mii laik!

Kotiuduttiin muuten reissusta eilen yöllä ja tänään on olo ollut kyllä ihan sen mukainen. Oikein mukava kyllä oli tuo meidän "Irtiotto arjesta kahdestaan" -reissu! Niihin (kuviin ja) tunnelmiin palaan kuitenkin myöhemmin, sillä nyt täytynee ruveta siistimään tätä huushollia ja paneutua kouluhommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)