3/08/2013

Keväthanget

Auringon säteet siivilöityvät kauniisti puiden oksien lävitse ja kimaltelevat timanttien lailla lumen pinnalla. Ulkona paukkuu kirpeä kevätpakkanen, mutta aurinko lämmittää jo kasvoja. Kaikkialla on hiljaista, ainoastaan koirien iloiset haukahdukset kaikuvat metsässä.

Yllä olevan kaltaista oli taas kerran Kuusamossa! Jos ette usko, niin katsokaa:








Hoh hoh. Huumoria.




Ciran lempipuuhaa; hieroa itseään ja etenkin kuonoaan vasten teiden varsilla olevia lumipenkkoja. Hömelö on ihan mielissään. :D




 

Jaahas, kuvaähky. Lisää kevättalven kuvia ens kerralla!

ps. Aloitin toissapäivänä uuden saliohjelman ja oon niin jumissa, että hyvä jos sain tämän postauksen kirjoitettua! Mutta toisaalta; no pain, no gain!

6 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Oi Kuusamo. Me päästään vasta toukokuussa. Hmph.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tattista! Hmph, toukokuuhun on kieltämättä vielä aikaa. Mutta sitä odotellessa!

      Poista
  2. kauniita kuvia, hyvä kun noi haukut erottaa tuolta hangesta ;) mä kävin just tekeen juoksulenkin Ennin kanssa ihanassa kevät auringossa, juostiin ja pompittiin pitkin kinoksia, ah rakkautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joo, himppusen hankalaa noiden kuvaaminen lumisessa maisemassa, saati sitten niiden löytäminen hangesta. ;) Oi että, kuulostaa huipulta, lumihangessa pomppiminen ja juokseminen (oikeilla kengillä ja toppahousuilla) on niiiin parhautta!

      Poista
  3. Oooh mitä kuvia! Ja jeiiij, uusi hyvä treeni, parempi mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Tuo on kyllä niin totta, uus reeniohjelma nostaa motivaation taas huippuunsa -kunhan alun kamalista jumeista ja säryistä pääsee vauhtiin. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)