3/26/2013

Arkea

Lääh puuh moi! Jälleen on yhdestä reissusta palattu arjen hulinoihin. Vaikka tuollaiset mukavat reissut on virkistäviä, piristäviä ja ilostuttavia, niin kyllä ne vain vievät energiaa ja voimaa. Erityisesti, kun on viikonloppuisin tottunut siihen, että ainakin yhden päivän saa vain olla ja kerätä voimia seuraavaa viikkoa varten.

Onneksi ihan pian alkaa kuitenkin pääsiäisloma! Tänään kävin jo kaupassa täydentämässä meidän olematonta pääsiäisherkkuvarastoa... ;) Harmi vaan, etten taaskaan löytänyt kaupasta niitä omia pääsiäiskarkkilemppareitani; tiedättekö niitä keltaisia ja mustia lakritsipalloja?


Iltalenkillä koirien kanssa kävin vielä nappaamassa metsäpolulta muutaman oksan pajunkissoja. Melko lailla niitä oksia saikin etsiskellä, olivat naapurin lapset putsanneet melkein kaikki hyvät pajunkissat virpomishommia varten. Olipa muuten taas hirrrrrveen fiksua toimintaa meikäläisiltä, kun ostettiin jokin aika sitten iso laatikollinen niitä Brunebergin suukkoja (vaimitälie ne nykyään on nimeltään) virpojia varten ja tottakai oltiin reissusta kotosalla vasta sunnuntai-iltana... Arvaatte varmaan, kenelle ne suukot sitten jäi syötäväksi... Nam nam ja yök. :D

Tänään kuvituksena meikäläistä, voitaisiin kai sanoa osittaisena asupostauksena. Lähinnä halusin esitellä tuota uutta koruani, jonka mieheltä sain Helsingin reissullamme. On se vaan niin ihana -sekä koru että mies! ;)


Pirteetä tiistai-iltaa! Meikäläinen taitaa painua saunomaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)