4/25/2014

Perjantain pelastus

 
Nyt en puhu perjantaipullosta, vaan räkätautilaisen järeistä aseista tervehtymistä kohti taistellessa. Täällä siis yhäkin podetaan flunssaa ja ai että tää on just meikäläiselle kohdistettu flunssan oire, kun mun ääni on lähtenyt huitelemaan. Tää puhumattomuus on tämmöselle hölöpöttäjälle ihan kauheeta, jostain kai mua nyt rangaistaan, kun ääni vietiin! Oon kyllä viekkaasti, "viekkaasti", yrittänyt houkutella sulosointuista viserrystäni (krhm) takaisin muutamin poppakonstein (suom. ihan perusmetodein), mutta tää fifty-sixty särkyvä bassoääni sen kun pysyy. Mies soitti mulle töistä tänään ja kun vastasin puhelimeen mitä miehekkäimmällä mörinällä "Jo--oo", linjalla oli vähän aikaa hiljaista, kun mies kuulemma tarkisti puhelimen näytöltä, oliko vahingossa soittanut jollekin miehelle korkeaäänisen vaimonsa sijaan. Hohhoo. Yritin vielä äsken, kun mies palasi töistä, liehitellä häntä heittämällä muutaman teinipojan kiekaisu-örinän ja heilautin vielä kaupan päälle rasvaisia hiuksiani. Voitte uskoa, että olin varmaan melko vastustamaton näky pyjama päällä, petteri punakuonon nenällä varustettu naama pöhöttyneenä ja jatkuvasti yskien ja röhien. Ai että.

Mutta siihen perjantain pelastukseen, eli flunssan selättäjiin. Tässä ne tulee:
 
Number one. Aloita aamu kuumalla kaakaolla. Mitä enemmän kaakaojauhetta, sitä enemmän. Niin ja sitä parempi. Ja kupin on oltava iso, ettei tarvi heti nousta vaivalloisesti sohvalta hakemaan santsikupillista.


Number two. Nyt kun oot päässyt herkuttelun makuun (vaikka tässä yhteydessä se kaakao on tietysti lääke haloo, ei herkku), vedä huiviisi tuore munkki, jonka joku ihana ihminen on sinulle kaupasta tuonut/tehnyt itse. Koska ethän kipeänä voi itse raahautua mihinkään kauppoihin. Jos sulla on ihanan rasittavia kuolaajakavereita siinä liepeillä (yleensä ottaen karvaisia otuksia), voit antaa heillekin pikku pikku palaset munkista. Ja hillosta, jos et pidä siitä niin hirveesti, niinku en mäkään.
 
Number three. Ota välissä vähän oikeetakin droppia. Strepsils on hyvä. Ja Läkerol. Ja Bafucin, mutta sitä ei meidän kaapista nyt löytynyt. Älä kuitenkaan syö liikaa, ettei tuu flunssan lisäksi mahataudin alkiota. 
 
Number four. Nauti useita kertoja päivän aikana kuumaa teetä ja mustikkakeittoa tai vastaavaa. Ja juomingeille tietty asiaankuuluva muumimuki. Huomaathan, että olennaista on myös punaiset kynnet. Ne kutsuu luokseen terveyttä ja pitää pöpöt loitolla. Toimii vähän valkosipalin tavoin. Ja kyllä, kirjoitin todellakin valkosipali. Musta se on paljon hauskempi noin. Ja vissiin muodissakin?



Number five. Nauti pitkin päivää suklaata. Ihan sama mitä suklaata, kunhan se on suklaata. No okei, pikku vinkkinä, että se vois mielellään olla joko Fazerin marjasuklaata tai Maraboun minttukrokanttia. Niinku mulla tänään. Ja suklaan kanssa on hyvä tietty nauttia taas jotain kuumaa; kaakaota, teetä tai mustikkakeittoa.


Tämmönen kevennys tälle perjantaille. Pakko myöntää, että hohottelen kirjoitukselleni säröbassollani täällä itsekseni, ymmärtänette, mitä sosiaalisten kontaktien puute voi ihmisille neljässä päivässä tehdä... Tai onhan mulla ollut päivisin seurana Salkkari-hahmot (digiboksilla, ei sentään hallusinaatioina). Ehkä se selittää jotain. Mutta, pahoittelen, mikäli tämä pöhöttynyt ja tukkoinen huumorini ei auennut, nyt menen kiltisti peiton alle suklaalevyni kanssa. Pysykää terveinä ja pitäkää kiva viikonloppu!

4 kommenttia:

  1. Mulle aukes, tää oli hyvä! :D Paitsi että musta kaakao tekee entistä limaisemman olon, jos on räkäinen! :) Mutta muut pointit voisin allekirjoittaa! Toivottavasti tervehdyt pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee :D Meikän kaakao ei ainakaan oo tehny entistä limaisempaa oloa, se on kyllä mun ikisuosikki tuo kuuma kaakao <3 Kiitos, toivotaan näin! Kivaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Haha! Upposi:) pikaista toipumista!! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)