4/16/2014

Pääsiäisen viettoon


Tämä viikko ollaan painettu töitä oikein erityisen usein hymyssä suin, mielessä pieni pääsiäisbreikki. Meitsit lähtee taas Kuusamon mökin hoiviin, mukaan pakataan rentoa vaatetusta, herkullisia ruoka-aineksia (niitä pääsiäismunia unohtamatta ja nehän on tietysti Kindereitä), pari kirjaa, leffoja, rentoa lomafiilistä ja tietty meidän tuholaiset päivänsäteet Cira ja Filja. Meidän hoitolaisihanuus Soffi Suffeli Soffelsson lähti puolen vuoden vierailun jälkeen takaisin kohti kotikonnujaan, joten nyt ollaan taas ihan vaan omalla porukalla. Ikävähän sitä söpöliiniä tulee, mutta ainakin tähän taloon kolme koiraa on just too much.

Mutta takaisin asiaan, eli pääsiäisen viettoon! Auto starttaa hippasta jälkeen puolen yön, sillä mun pitää ensin päästä fiilistelemään kamulin kanssa vähän herra Tiihosen lavakarismaa (ja kai niitä biisejäkin ;). Mies halusi välttämättä, että lähdetään keikan jälkeen vielä ajamaan sen reilut pari tuntia. Mikäpäs siinä, jos meinaa jaksaa. On kuulemma niin paljon kivempi herätä perjantai-aamuun (päivään) mökiltä kuin kotoa. No samaa mieltä!
Tänä vuonna en hirmuisesti intoutunut laittamaan kotia pääsiäiskuntoon, hain vain lähimetsästä muutamia pajunkissoja maljakkoja asustamaan, syötin virpojille patukoita ja suunnittelin pyöräyttäväni pääsiäisherkku-bravuurini Persikkarahkatortun mökille mukaan.

Niin huippua päästä pienelle pääsiäislomalle! Jaksaa taas painaa töitä. Hei mutta nythän mä hokasin, että kohtahan onkin jo vappu-vapaat, huh miten rankkaa tää keväällä työskentely! ;) Oon muutamat postaukset ajastanut teille pyhiksi, joten ei muuta ku syökäähän paljon suklaamunia ja ulkoilkaa, palaillaan ens viikolla! :)

2 kommenttia:

  1. Oi mökkipääsiäinen kuulostaa niin ihanalta! Varmasti ihanaa herätä sieltä, ei mene sitten ensimmäinen päivä ajaessa.. Kivaa lomaa!! p.s. kaunis tuo pöydän asetelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se! Kyllähän tuo hiukkasen väsytti körötellä keskellä yötä mökille, mutta oli ihana herätä täältä aamulla. <3 rentouttavaa lomaa sinnekin! :) ja kiva jos tykkäät, oon aika kauan tuota asetelmaa pitänyt kun en muutakaan keksi. :D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)