4/06/2014

Loistotuulella


Eilen oli ihan huikeen hieno päivä! Aamu alkoi jo tavaksi tulleella lauantain jalkatreenillä muiden sali-intoilijoiden kanssa. Hyvä jos ehdin kotiin päästä takaisin, kun kuulin ihanan uutisen; mieheni veli (joka on minulle kuin oma pikkuveli) oli mennyt ja kosaissut tyttöystäväänsä -kihlat! Olin niin innoissani heidän puolestaan, R saa kyllä niin hyvän vaimokkeen ja mikä parasta, ollaan morsiamen kanssa melkein kuin paita ja peppu, niin hyvin tullaan juttuun! :)

Päivä ei siis olisi voinut loistavammin käynnistyä ja jatkuikin vielä mukavasti sohvalla herkkuja napsien (lauantai on herkkupäivä, ahh!) ja iltaa varten valmistautuen. Vietin ihanien tyttökamujeni kanssa perinteistä Girls' Nightia juoruilujen ja lautapelien merkeissä ja myöhäisillalla hipsin vielä miehen kanssa Rioon katsastamaan J. Saariluoman stand up esityksen. Sitten kotiin grillin kautta, hetki Dexterin parissa ja kuorsaamaan juuri vaihdettuihin lakanoihin. Täydellinen päivä, ettenkö sanoisi!

Tänään olisikin sitten nukuttanut ja kovasti, mutta jonkunhan se oli lähdettävä viemään koiria reeneihin kymmeneksi. Mies lähti (hahah, olosuhteiden pakosta, kun hänellä on oma vastuuvaljakkonsa) ja minä jäin. Mielessä kävi kömpiä takaisin peiton alle, mutta ilmeisesti edellispäivän huippufiilis oli jättänyt jälkeensä ylimääräistä energiaa, sillä pian löysin itseni puunaamasta keittiön kaappeja (niitä, jotka perjantaina jäi puunaamatta), imuroimasta toista kertaa tälle viikonlopulle (kiitos kurakelit ja tyttöjen karvanlähtöaika) ja järjestelemästä talvivaatteita ja -kenkiä varastoon. NYT aion kuitenkin herkutella noilla kuvassa näkyvillä mansikoilla ja katsella lemppariohjelmia digiboxilta. Uu jea, mahista sunnuntaita!


2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)