4/04/2014

The perfect ten


Abouttiarallaa viikko sitten aurinko paistoi vähintään yhtä kirkkaasti ja lämpimästi kuin tänään. Tänään Oulussa, silloin Kuusamossa. Tänään asvaltilla, silloin lumella. Pistettiin valjakkoon täys laidallinen koiria ja lopputuloksena oli täyskymppi. Aika mahtavan näköistä menoa oli. Kattokaa nyt, kuinka nuo koirat nauttii! Ei meikä vaan suu hymyssä olis, jos joutuisin juoksentelemaan keskellä lumista peltoa tuollain. :D Mutta huomaa, että koirat ovat tuossa mielipuuhansa parissa. :) Siellä ne meidänkin neidit juosta jolokottelee.




Meillä on ollut tänään töiden jälkeen siivouspäivä. Pistin hihat heilumaan heti iltapäivällä ja kun mies kotiutui töistä, tarttui hänkin kuuliaisesti lattialuudun varteen. Olin varmaan niin tomeran näköisenä jynssäämässä koirien rapoja seinistä, ettei kehdannut olla auttamatta. ;) Ja sitä paitsi, etten nyt ihan sovinistiksi tässä heittäytyisi, niin yhtä laillahan kotihommat on miesten puuhaa kuin naistenkin! Meillä se vaan oon yllättäen minä, jota se siivo ja sotku alkaa ensimmäisenä vaivaamaan. Kai se sitten on muhun jotenkin sisään rakennettu geeni tuo siisteyden ylläpito... Anyways, tuumattiin siivoilun jälkeen, että on se eri kiva aloittaa viikonlopun vietto puhtaassa kodissa.

Pakko vielä tuosta siivouksesta avautua, että ihan vihoviimeistä hommaa tuo sormenjälkien ja rasvalänttien ja ties minkä hinkkaaminen keittiön kaapeista.. Onneksi sentään oli jelppimässä tuo valkoinen pehmeä apuri; taikasieni!

Tänään illalla aion rötvätä sohvalla, sillä huomenna on tiedossa saleilua, tyttöjen iltaa ja stand uppia a'la Jaska Saariluoma. Ihan huippuutta! :) Have a rrrrreally great weekend!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)