5/22/2012

Yhillä lätkäkeisareitten kanssa


Oi kyllä! Meikä tyttö kävi hakemassa muutamalta Leijonalta (no okei, ykskään niistä hepuista ei tällä hetkellä enää pelaa) nimmarit mun iskän pelipaitaan, jonka se anto Rikun vastuulle nimmareiden metsästykseen. :D Jostain syystä mun aina niin reippaalla ja häpeämättömällä miehellä meni pupu pöksyyn kun hänen nuoruuden idoleitaan istuskeli viereisessä pöydässä hotellimme ravintolassa, hihh. ;)


Nää kuvat on jotain ihan kauheeta tasoltaan, kun ei kehdattu suoranaisesti valokuvailla herroja heidän ruokaillessaan. :D Mutta pointti: Tässä istutaan me (kuvassa oik. Riku ja vas. veljensä Rami) ja tuolla veljeksien takana istuu muutama "iso herra".

Että tattista vaan Kurri, Jalonen, Jutila, Nurminen ja Matikainen nimmareista ja oikein ystävällisestä ja herrasmiesmäisestä (fanien) kohtelusta! ;)

Nii, siis itehän tuskin tunnistin noita tyyppejä (ehkä pari), kun en ite lätkää kovinkaan kiihkeesti seuraile.. :D

Seuraavana päivänä pojat pääsi sitte kannustamaan Leijonia pronssille -ja hyvät jäi fiilikset matsista vaikka hävittiinki!





Mun oma jellona-mies! ♥ Ei ehkä Suomen maajoukkueen tähti, mutta koko ikänsä lätkää enemmän ja vähemmän intohimoisesti läminy kiekkosankari! :) ps. Finaalissa piti kannustaa lippu liehuen Slovakiaa -ja siinäkin saatiin takkiin! :D

"Pakolliset" söpistelyt. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)