5/09/2012

Suklaata ja vaahtokarkkeja

Oon tässä kevättä kohti ruvennu miettimään tulevaa kesää ja sitä, miten yleensä kesällä pukeudutaan. Ja koska en halua pukeutua koko kesää mustaan jätesäkkiin, päätin yrittää syödä arkipäivisin vähemmän herkkuja (lue: karkkia). Voin kertoo, ettei oo helppoo, ei ollenkaan! Etenkin, kun olin juuri ostanut kotiin ihania suklaamunia ja vaahtokarkkeja... Äsh, ne nyt sitten toimivat somisteena kotona siihen asti, että saan ne viikonloppujen aikana syötyä. :D

 Lasinen rasia on muuten tuore löytö Pentikin poistomyyntipäiviltä. Mii laik it!

 
Saisiko olla pari vaahtista?


 Vai tekisikö mieli kenties tummaa suklaata?




Miksi sitä pittää kiduttaa itteensä tällä tavalla? :D

7 kommenttia:

  1. juu ei säilyis meillä karkit tolleen ! :D hihi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eipä ne hyvin säilyneet meilläkään sit loppujen lopuksi..! ;D

      Poista
  2. Hieno kippo! :) Multahan löytyy samanlainen ;) tosin violettinä<3 kyllä se karkkihampaan kolotus siitä helpottaa ku oot viikon verran ollu ilman, oikeesti! sitte et muistakkaan enää. juo teetä ja syö kurkkutikkuja pahimpaan himoon :) lakritsitee on tosi hyvä kyllä siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eka viikko meni helposti ja sitte tuli vappu sun muut nii meni vähän plörinäksi. mut enköhän mä taplaa tyylilläni jotenki sinne kevyempään suuntaan.. :)

      Poista
  3. Minulla on myös saman tyylisiä kirkkaita Pentikin kippoja ;) Joo ei säilyis meillä karkit! Nytkin taistelen itseäni vastaan, että kuuluuko ne kaapissa olevat Suku-lakut antaa olla vai vetää kohti ääntä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin Pentikin kippoihin on niin kiva laittaa säilöön herkullisen värisiä ja näkösiä karkkeja, mutta jostain kumman syystä niiden SÄILYMINEN "koristeina" siellä ei ookkaan sitten niin itsestään selvää.. ;D Voih, se on kyllä pahin ku TIETÄÄ että kaapissa on herkkuja. Sillon kiusaus on kyllä suurin -ja jos on muutenki ollu mökö-päivä, niinku blogistasi luin ;/. Mutta hienosti oli selättäny sukulakujen hyökkäyksen!

      Poista
  4. Sinut on haastettu :P 11 kiperää kysymystä odottaa vastausta ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)