5/27/2012

soon to be 24

Mulla on ensi viikolla synttärit. Jee. Muutama kuukausi sitten olin ihan varma, että täytän 23 vuotta tänä vuonna. Mies palautti mut maan pinnalle ja kertoi, että "Ei kulta, sä täytit 23 viime vuonna. Nyt sä täytät jo 24." Ehh.. :D

Aasinsiltana siis: Vaikka vuosiluvut ei enää pysy niin kirkkaana mielessä eikä synttärit ole juhlimisen kannalta enää samanlaiset hippalo-lahjojen jako-kekkerit, niin on se silti meikäläisen mittapuulla tärkeä päivä. The day that I was born. Nii-in! Juhlia siis aiotaan (nimenomaan me-muodossa, koska Riku on jostain syystä häärinyt ihan mielissään mun tulevien synttäreiden kimpussa. No, ehkä osaksi siksi, että mä tykkään järjestää sen synttäreinä yleensä jotain kivaa :). Mutta ei mitään partyja, kakun ahmisista vanhempien kanssa (jonka minä leivon :D) ja grillailua veljien kera, jotain sellaista rentoa. :)

Sain kivan idean synttärilahjojen miettimiseen Coconut White -blogin Padmerinelta, joka mietiskeli blogissaan synttärilahjaehdokkaita, joista hän voisi itse itselleen ostaa lahjan. Kerrassaan mainio ajatus! Meikäläisen budjetilla se tosin tarkoittaa ehkä jotain leivosta ja bikineitä mutta onhan sekin jotain. :D

Siinä ideoinnin lomassa ajatukset lähti vähän rönsyilemään yli äyräiden. Keksin muutaman kivan jutun, joista osa mahdollisia ostettavakseni ja osa täysin mahdottomia. Ja ei, kyseessä ei ole mikään lahjatoivelista ihmisille bongattavaksi ja vinkattavaksi, vaan ihan omaksi ilokseni toteutettu lista. Ties vaikka saisinkin nämä kaikki jossain vaiheessa hankittua, a little by little. :)

 Uudet aurinkolasit (no ei ehkä just näitä Marc Jacobsonin, mutta tämän tapaset!).
Viime kesänä hajotin kahdet -onneksi olivat maksaneet vain pari euroa kipale. Muuten ois harmittanu ja paljon. :D

 Järkkäri. Ikuisuushaave. Esimerkiksi tämä Canonin EOS 600D testivoittaja vois olla meleko passeli (vai mitä sanoo järkkärikansa?). Ei muuten ottanu yhtään päähän ku kuulin mieheltä, että hän oli ollut töissä tekemisissä useiden ala-asteluokkien kanssa ja lähes 80% oppilaista (!) oli ollut (kuulemma) oma järkkäri. Come on!!!

 Uusista muumimukeista tahtoisin ehdottomasti tämän vuoden 2012 kesän sesonkimuumimukin. On niin pirtsakka ja kesäinen! :)

 Ja tämäkin ois kiva, Mymmelin äiti -muumimuki (sekin uutuus).

Nälkäpeli DVD. Kunhan ensin ilmestyy, Amerikoissa lukemani mukaan vasta elokuussa.

Lahjakortti. Vaikka Stockalle! Helppo ois laittaa rahaa tilille ja ostaa sillä uusia vaatteita tms, mutta aina niistä rahoista osa menee laskuihin, kun en yksinkertaisesti raski "vaan ostella". Mutta jos olisi lahjakortti, jolle on talletettu se sama raha, hahahahahaa, se ois pakko käyttää niihin vaatteisiin tms! Ovelaa.

psst. Tännään on kyllä ollu niin herkku auringonottopäivä ja loikoilupäivä (aamuisen siivoilun jälkeen), että ollaan vietetty koko perhe vapaapäivää takapihan terassilla, ihanaa! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) Meillähän näytti olevan synttäritki aivan perätysten! Minkähän lahjan mahdoit valita niistä ehdokkaista, sitä tietoa (postausta) odotellessa.. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)