5/21/2012

back to basics

Heipparallaa, täällä sitä taas ollaan, kylmässä pohjolassa, Helsingin "helteistä" kotiutuneena! Ihanan kesäisistä ilmoista saatiin kyllä nauttia pääkaupungissa -ja voi sitä vehreyttä ja vihreyttä ja kesän tuoksua siellä, ah! Kotikaupunkiin palatessa ei enää paljon lämmittänyt Helsingin kesäisyys, kun vastassa oli jäätävä tuuli ja vain kymmentä astetta hipova lämpötila.

Mutta ihana oli palata silti kotiin! Kurvasin heti ensimmäisenä lentokentältä hakemaan kovasti ikävöidyn ja kaivatun pöppiksemme, mössykämme, Ciran hoidosta. Voi että miten sitä oikeasti tulikaan reissussa ikävä!

Neidillä oli ollut ilmeisen hauska ja tapahtumarikas viikonloppu; oli saanut yökyläillä sekä siskonsa Elean luona että tutussa synnyinkodissaan muun muassa mummunsa Mantran hoiteissa. Ei olis vissiin millään malttanut lähteä vielä kotiin. ;)

Koitan jaksaa ja ehtiä laittaa illemmalla tai huomenna kuvia meidän reissusta ja kertoa vähän lisää siitä. Nyt ruvetaan ihanuuden kanssa tuhisemaan päikkäreitä kun mies on vielä töissä.

ps. Luvassa ainakin juttua siitä, kuinka eräskin ilta sujui leppoisissa merkeissä itsensä Kurrin, Jutilan, Jalosen ja kumppaneiden kanssa eräässä hotellin baariravintolassa.. Minä kävin jopa vähän jututtamassa herroja! ;)


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)