5/17/2012

multasormi

Mua ei oo siunattu millään vihreällä peukalolla, oon ennemminkin sellanen multasormi, peukalot keskellä kämmeniä -tyyppi. Mutta onneksi meidän kodin takapihan "viher-osaston" on taikonut hienoksi ja toimivaksi ja etenkin helppohoitoiseksi talon edelliset omistajat, hih! Itse voi siis keskittyä lähinnä olennaiseen; hienoista istutuksista, pensaista ja kukista nauttimiseen. Joskin joitain puutarhahommiahan sitä on ollut vähän pakko kuitenkin tehdä:

Tämä viikko on nimittäin kulunut enemmän ja vielä enemmän pihahommissa; ensin oli taloyhtiön kevättalkoot ja sitten laiteltiinkin miehen kanssa omaa takapihaa kuntoon pari seuraavaa päivää. Huhhei, homma alkaa olla jo pulkassa ja äsken jo nautiskelinkin ihan täysin siemauksin valmiista "kesähuoneestamme" aurinkoa ottamalla ja hyvää kirjaa lukemalla. Kuka arvaa, mikä kirja on meneillään, hippusen oon saattanut sitä ehkä hehkuttaa täälläkin..? ;)

Tässä siis (taas) kuvasatoa meiän (parannellusta) kesähuoneesta:

Menin sitten hajottamaan tuon toisen Hemtexin lyhdyn lasi"kuvun", näyttää hölmöltä ilman suojalasia. Tietääkö joku, saako noita Hemtexin lyhtyjen lasiosia ostettua irrallisina mistään?











Nyt takas köllimään aurinkoon! :)

Lämpöistä ja aurinkoista helatorstaita!

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia taaaas :) Ihanan kesäisiä.
    Mä vielä odottelen että meidän partsilta lähtis se lätkä kassi niin pääsisin vähän sitä laittamaan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kesäinen fiilis tuosta meidän kesähuoneestamme kyllä tuleekin! :) Heheh, ei muuta ku heivaat miehen poissaollessa sen lätkäsäkin eteiseen ulko-oven eteen, niin miehen on pakko hinata se pois ensimmäisenä asiana kun tulee kotiin. ;)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)