5/06/2012

Tuoksut

Sain jokin aika sitten ystävältäni U:lta tuliaiseksi lomareissulta ihanaa Victoria's Secretin hajuvettä. Ajattelin sitä täälläkin vähän esitellä ja mietiskelin sitten, että miksipäs en esittelisi samalla muitakin tuoksujani.

Vuosien saatossa olen onnistunut välttämään hajuvesin hamstraamisen, vaikka monen monta ihanaa tuoksua olisinkin saattanut haluta hankkia itselleni.. ;) Kaikki tuoksut olen saanut lahjaksi joltakulta.


Tämä Body Shopin Cassis Rose on oikeasti vartalotuoksu, mutta käytän sitä usein hajuvetenä, koska tuoksu on sopivan mieto ja raikas. Tuoksuu siis nimensä mukaisesti vienosti ruusulle. Cassis Rose on parin vuoden takainen joululahja äidiltäni.


 Victoria's Secretin Sheer Love on hajuvesistäni uusin. Sain sen tuliaisena ystävältäni U:lta. Sheer Loven tuoksu on melko voimakas, hieman kirpeä ja makealta. Putilon tekstin mukaan tuoksu on "white cotton & pink lily".


Dolce & Gabbanan hajuvesi The One on ehdoton suosikkini. Sain sen lahjaksi vuosia sitten mieheltäni ja se onkin rakkain tuoksuni. Käytän sitä juhlissa ja hienommissa tilaisuuksissa ja tapaamisissa. The Onen tuoksu on mieto, pehmeä ja aavistuksen makea (vaniljamainen).


Kenzon tuoksu Flower by Kenzo on vanhin hajuveteni ja olen saanut sen joskus aikoja sitten lahjaksi kummitädiltäni J:ltä. Flower by Kenzo on tuoksultaan kirpeä, kukkainen, keväinen ja melko mieto. Puteli onkin jo ihan lopussa, koska olen tykännyt käytellä tuoksua melko usein.


Tässäpä ne olivat!

Löytyykö teiltä jokin näistä? Entä mitä tuoksuja itse suosittelette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)