2/26/2012

Ilta kaksistaan

Lauantaina vietettiin miehen kanssa eka ilta ihan kahdestaan sen jälkeen kun Cira on meille tullut. Tuli kyllä ihan tarpeeseen ja oli kivvaa, mutta kyllä mä ikävöin meiän pientä energiapakkausta illalla! :D Tosi outo oli olla ihan kahdestaan kotona, oli hiljaista eikä kukaan pyöriny jaloissa tai vaatinu päästä ulos.

Ensin käytiin syömässä Pannussa (kaupungin ehdottomasti parhaat pannupitsat, joka kerta!) ja sitten ajettiin Makuunin (leffat + irtokarkit) kautta kotiin. Kateltiin miehen kanssa putouksen finaali (jes, Hefner!), pari leffaa ja jostain syystä oltiin roudattu kotiin ihan liikaa karkkia jo perjantaina, joten yritettiin sitten ahmia niitä koko ilta (yhh, sitä oloa!), heh..



Tunnelmaakin oli..
 


Ja leffat oli molemmat katsomisen arvoisia!


Kuvista tuli näköjään tosi huonolaatuisia (surprise, surprise), mutta katsottiin siis Sarah Jessica Parkerin tähdittämä komedia-draama "Täydellä teholla yötä päivää" ja mm. Anne Hathawayn tähdittämä draama "Sinä päivänä". Draama oli parempi ja laadukkaampi meidän mielestä ja kekseliäästi kaikki tapahtumat sijoittui aina joka vuonna samalle päivämäärälle.

Kiva oli ilta, maha tosin oli ihan täynnä karkkia vielä seuraavana aamunakin..! Ahneella on kakkanen loppu. :D

Mites teidän viikonloppu sujui??

3 kommenttia:

  1. Oih ja voih, tuo Kate Reddy -leffa seuraa mua nyt joka paikkaan. Se täytyy niin nähdä :)

    VastaaPoista
  2. Käypä kurkkaamassa blogissani, siellä on sulle pieni haaste. :)

    VastaaPoista
  3. Inanaa, selkeesti jotkin korkeammat voimat yrittää sulle nyt kertoa, että KATO SE LEFFA! ;D

    JM-, määpä käyn heti vilkaseen! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)