2/19/2012

Pelkistetty keittiö

Keittiön vuoro vähän esittäytyä -näin jo vähän valoisampaan vuodenaikaan ja riisutun ilmeen kanssa.

Joulun jälkeen halusin keittiön pöydän vähän paljaammaksi ja yksinkertaisemmaksi. Olihan siinä joulun ajan pyörineet niin ruokailutabletit, tuikkukipot kuin kynttiläasetelmatkin. No, ei pyöri enää, oikeastaan mitään:


Keittiön pöytää koristaa siis tällä hetkellä vain ja ainoastaan kukkakimppu, jolla mua kosittiin, ja kimpun maljakko pienine koristeineen.






Ja keittiö puolestaan näyttää siltä, miltä ennenkin (tietenkin se näyttää hippusen verran paremmalta näin luonnonvalon kanssa kuvattuna):



Jaaha, siellä on broilerin koivet marinoitumassa. :D


Ihana auringonvalo tulvii keittiöön jo melkein joka päivä. :)



2 kommenttia:

  1. Hei vaan!
    Päädyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi, ja pakko heti sanoa että hurjan kiva keittiö teillä! :) Aika lailla saman näköisestä keittiöstä itsekin haaveilen.. Ihana idea kuivattaa tärkeä kukkakimppu ja pitää sitä koristeena pöydällä.

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Teretulemas ja kiitosta paljon! :) Minäki tykkään meidän keittiöstä -joskaan sitä ei oo ite valittu vaan se oli jo tällainen kun tähän miehen kanssa muutettiin.

    Joo, muistaakseni ystäväni vinkkas mulle silloin kimpun kuivattamisesta ja kun siitä kuivattuaan tuli näinkin kiva niin kehtas laittaa näytillekin! ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)