2/27/2012

Vitriini

Tittididii! Nyt on meilläkin vihdoin ja viimein vitriini! :) Ja onhan se ISO ja KORKEA, huhh. :D Valittiin loppujen lopuksi se Kodin Ykkösen Buffer-vitriini, joka olikin yksi potentiaalisista ehdokkaista ja josta kerroin tässä postauksessa.

Vitriinin kokoaminen oli melko yksinkertaista ja sujui myös aika vaivattomasti. KUNNES... Lasiovien asennusvaiheessa huomasimme, että joko lasiovet tai vitriinin "kehys", johon ovet pitäisi laittaa, ovat vinossa. Kyllä vain! Turhaan yritettiin monta tuntia miehen kanssa säätää, venkslata, työntää, vetää ja vaikka mitä puoliväkisin, jotta ovet menisivät edes keskenään suoran näköisesti vitriiniin kiinni. Turha toivo. Nyt lasiovet ovat vinossa ja siinä taitavat pysyä. Voin kertoa että aluksi ärsytti NÄIIIIIIIIIN paljon ja vieläkin ärsyttää näin paljon, mutta on siihen jo tottunut eikä vikaa kuulemma näe kuin läheltä katsottuna (jos hoksaa katsoa sillä silmällä). Mutta olin kyllä pettynyt! Muut Bufferin huonekalut ovat meillä nimittäin "toimineet" ja olleet hyvät.

Anyway, anyhow, vitriinistä on ollut paljon iloa ja hyötyä ja keittiön kaapistotila on ihanasti keventynyt eikä astiat ja tavarat ole enää vieri vieressä, pinokkain ja päällekkäin. :D

Mutta, nyt on kuvien vuoro (voin muuten kertoa, että tähän mennessä ei ole tullut vastaan hankalampaa kuvauskohdetta kuin tämä vitriini! :D Kuvat oli joko valottuneita vastavalosta ulkoa, pimeitä tai lasiovet heijasti koko asunnon. Ärr.) :








1 kommentti:

  1. ..siis sainki, painoin väärästä kohtaa :D eli ettekö ois uutta saanu? ei nuo pahasti oo vinossa mut ite varmaa oisin selvittäny onko kyseessä maanantaikappale :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)