8/19/2014

On crispy Sunday


Voi että mä sitten rakastan sitä kirpeää ulkoilman tuoksua, sitä joka kertoo, että syksy on saapumassa - tai ainakin hitunen siitä. Sunnuntaina oli juuri tällainen päivä. Ripustelin pyykkiä takapihalla, aurinko paistoi muttei paahtavasti vaan jollain lailla voimaannuttavasti. Pieni tuulenvire pyyhkäisi välillä ohitse ja se kirpeys ilmassa... Olisin voinut nuuhkia ilmaa vaikka kuinka kauan! En tiedä, onko tämä raskaus tehnyt musta ihan pöpin (jo siitäkin syystä, että en voinut tänä kesänä sietää hellettä), mutta odotan kuin kuuta nousevaa, että ne kirpeät ja ruskaiset syysilmat saapuisivat. Ne pimeät ja tunnelmalliset illat. Tuosta kirpeästä ilmasta syttyneenä kaivoin jo esille syystuikutkin. Täytynee tänäkin syksynä kipaista reissu Ikean kynttiläosastolla, sen verran on varastot taas ehtyneet. ;)


Sain jostakin (liekö sitten tuosta säästä) ihmeellisen energiabuustin, sillä koko sunnuntai meni ahkeroidessa. Aloitin aamulla väsäämällä first time ever kaalilaatikkoa ja puolukkasurvosta (pakkasen viime vuoden puolukkajämät). Tuli niin hyvää vaikka itse sanonkin ja niin iso satsi, että riittää pakkaseen asti "pahojen päivien varalle". Sitten hinkkasin kaikki keittiön kaapistojen ovet (vihaan sitä hinkkausta yli kaiken, etenkin uuninuppien puhdistamista), pesin 3 koneellista pyykkiä ja järjestelin kotia. Pistin vielä pannaritaikinan kohoamaan, otin vieraat (no eihän ne vieraita oo, vaan sukulaisia) vastaan ja herkuteltiin perinteisen pannariherkun äärellä tovi. Lopulta oli pakko lösähtää sohvalle tietokoneen kanssa ja käydä välillä heittämässä uuniin kanankoivet ja veneperunat. Voi vitsi miten reipasta! Ehkä mulla nyt alkais se raskauden energiavaihe? ;)

Miten teitien weekend?

ps. Kiiiiiiiiiiiiitos vielä kaikille teille ihanille onnitteluista, vertaistuesta, ajatuksistanne ja ihan kaikesta! Oon nyt niin iloinen ja helpottunut, että sain noin ihanan vastaanoton, vaikka varmasti olin alkureaktioni ja -ajatusteni kanssa ihan eri planeetalla kuin monet. Tästä jatketaan ja kohta lisää odotusaiheeseen liittyviä postauksia! ;)


2 kommenttia:

  1. Ihana. <3 Mun myös tarkoitus tehdä tässä lähipäivinä kaalilaatikkoa. Katotaan tuleeko yhtä herkkua.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän siitä tuu herkkua :) Kaalilaatikko on kyllä niin namnam ja etenkin puolukkasurvoksen kanssa! :P

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)