8/05/2014

Lapsekkailla synttärikemuilla


Huhheijaa! Niin se viikonloppu vierähti vaan äkkiä tuolla kyläilemässä. Ystävien tytär vietti 2-vuotissynttäreitään lauantaina ja meikäläinen sai kunnian toimia paardien hovikuvaajana. Heiluinkin juhlien ajan paikasta toiseen ja mitä ihmeellisimmissä asennoissa - ei sitä turhaan sanota, että lasten kuvaaminen on sekä antoisaa että hyvin haastavaa. ;) Pitäydyn kuitenkin blogi-puolella näissä kuvissa, joissa ei ihmisiä näy. Taitava ystäväni oli loihtinut taas sellaiset herkut pöytään, että oksat pois! Kakku oli ehdottomasti juhlien silmäterä, heti päivänsankarin jälkeen siis, ja maistui todella hyvältä. Kuten kaikki muukin. Juhlien jämiä herkuteltiinkin koko viikonloppu, ei ollut helppo palata arkiruokavalioon tuon reissun jälkeen. ;)




Ehdin viikonloppuna räpsäistä myös 2-vuotiskuvia sekä koko perheestä että maailman suloisimmasta pikku A:sta yksinään, voi että hän on niin ihana ja reipas tyttö! Kovasti huuteli "tätiä" ja "setää" leikkimään, mutta ehdoton suosikki oli "Silaaa!" eli Cira, joka meillä oli matkassa mukana. Vähän väliä piti käydä antamassa Ciralle "aaaai", eli haleja ja pusuja. :)

Käytiin vielä ennen kotiin lähtöä paikallisessa autokaupassakin, josta mies oli netistä bongannut kuulemma "juuri sellaisen auton, jota on meille jo pitkään etsinyt". Ja niinhän siinä sitten kävi, että sinne se meidän pikkuruinen Juniorimme (joo, meidän autolla on nimi :D) jäi ja tilalle vaihtui huomattavasti tilavampi ja valjakko-harrastukseemme sopivampi auto. Tai laivalta se musta näyttää, kun auton kokomuutos on niin huomattavan suuri! Tänään lähden illalla (mies kyydissä) ajelemaan uudella pirssillä, täytyy saada hyvät tuntumat uuteen autoon, ennen kuin uskallan lähteä sillä pidemmille ajoille. Mua jotenkin aina hermostuttaa ajaa autolla, jolla en ole aiemmin ajanut. Etenkin nyt, kun uutukainen on edeltäjäänsä niiiiiin paljon kookkaampi, hirvittää jo nyt keskusta-ajelut ja parkkeeraukset, huhhei. :D

Miten teidän viikko on käynnistynyt?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)