8/14/2014

3. Hääpäivä


Eilen napsahti täyteen 3. vuosi avioliitossa, congrats vaan meille! Well done. Huomenna lähdetään juhlistamaan hääpäivää ihan kaksistaan - koko illaksi ja yöksi. ;) Ihanaa päästä yhdessä tuulettumaan, mies on tehnyt kesäloman jälkeen niin paljon töitä ja vapaa-aika on kulunut kaiken maailman asioita hoitaessa, että alkaa olla jo ihan tarvetta pienelle irtiotolle!

Eilisiltana muisteltiin iltalenkillä, millainen sää oli meidän hääpäivänä. Tosi lämmin eikä pilvistä tietoakaan. Siinä tuli sitten kävellessä kaiveltua muistin kätköistä kaikenlaista ihanaa häistä. Onneksi päätimme satsata videokuvaajaan häissämme, häävideo on ollut kultaakin kalliimpi ja varmasti tulee olemaan tulevaisuudessakin, kun yksityiskohdat hääpäivästä alkavat hiipua.

En iske tähän meidän hääkuvia vaan satunnaisia yhteisotoksia vuosien varrelta, reissuilta ja muista hauskutuksista. Vaikka yhteiseloa on kertynyt kaiken kaikkiaan jo reilu 7 vuotta, ollaan silti välillä vieläkin niitä alkuvuosien lällyjä tyyppejä. ;) Mutta niin kai se pittääkin!

Nyt loppu ukkonen ja sadekuuro, joten iltalenkki kutsuu, tytöt jo pyörii levottomina eteisessä, moikka!








4 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)