8/28/2014

Baggie baggie


Mulla on aina välillä sellaisia ikuisuusostoksia. Tiedättekö, yhtäkkiä havahdut siihen, että vois pikkuhiljaa tarvita uuden työlaukun, kun vanhasta alkaa olkahihnat rispaantumaan tai jotain muuta mukavaa. Silmäilet nettikauppojen ja kivijalkaliikkeiden laukkuvalikoimaa ja toteat, että ei juuri nyt oikein mikään iske... Jatkat puoliaktiivista laukun metsästystä ja jossain vaiheessa huomaat, että on mennyt kuukausia, puoli vuotta ja sitten jo vuosi siitä, kun totesit tarvitsevasi uutta laukkua, että vieläkään ole löytänyt sitä uutta. Mulle kävi just noin. Tiesin kyllä suunnilleen, millaisen mallisen ja värisen laukun halusin - en vain ollut valmis (eikä myöskään kukkaroni) maksamaan siitä satasia. Kuitenkin töhrisin tai liiskaisin sen johonkin...


Pari viikkoa sitten törmäsin tähän kuvissa näkyvään simppeliin laukkuun Aleksi 13:ssa. Päätin, että tässä se nyt on, lähimpänä toivomaani mallia kuin yksikään tähän mennessä. Ei maksanut maltaita todellakaan, oli vielä kantistarjouksessakin. Happy happy!

Tästä laukkuostoksesta havahduin, etten ole pitkiin aikoihin shoppaillut oikein mitään. No tietysti pikku tulokkaalle jotain tarpeellista (tai "tarpeellista" ;)), mutten itselleni. Vaatteita ei ole syystä tai toisesta mieli tehnyt ostella, enkä muutenkaan ole syttynyt kauppojen valikoimista. Kesän alennusmyynnitkin tuntuivat melkoiselta pettymykseltä, ei tullut vastaan oikeastaan mitään omaan makuun sopivaa. Tässä taas huomaa, kuinka kausiluonteista shoppailu ainakin meikäläisellä on; välillä sitä ei löydä mitään ja välillä taas tuntuu, että kaikki mitä on haeskellut, olisi kerralla tuossa noin. No joo, tällaista pinnallista huuhaata tänään. Pää on niin täynnä sitä itteään, ettei ajatus kulje. No ompahan ollut hyvin aikaa nuokkua koneen ääressä kaiken maailman vauvatarvikkeita (ja vauvahömpötyksiä) tutkaillen. Loputon suo, sanon minä! Nyt ryystämään kuumaa vadelmakeittoa, mmmoi!



2 kommenttia:

Kiva kun kommentoit! :)