8/08/2014

Viileä tuulahdus


Tänään aamulla mut valtas ihan mahoton syysfiilis. Makoilin aamulla sängyssä, oli vielä aika pimeää ja avoimesta ikkunasta tuulahti viileää ilmaa. Jokin siinä tuulahduksessa oli, kun samantien mulle tuli flashbackina kaikkia ihania syksyyn liittyviä asioita; kynttilöiden ja sateen tuoksuja, pimeiden koti-iltojen tunnelmia, ruskaisia näkymiä ulkona ja lehtien kahinaa. Ai että! Melkein jo iski päälle meikäläiselle tyypillinen syys-sisustusvimma.

Myös miehelle on tuttua mun rakkaus syksyä kohtaan ja aiemmin tällä viikolla, hän toikin kotiin tullessaan mulle kuvissa näkyvän purnukan täynnä kynttilöitä, "koska ihan pian on taas syksy ja kynttiläkausi". Niin ihana yllätys! Samana päivänä juhlimme (täysin kiitos kaunis miehen) pienesti 7. kihlajaispäiväämme kiinalaisella noutoruualla. Ensi viikolla on hääpäivä, joten sitä varmaan vietetään sitten vähän isommin. Kun tietäisi, mitä tuolle miehekkeelle oikein hankkisin... Viime vuonna vietettiin hääpäivää hotellissa ja käytiin leffailemassa ja syömässä, se oli kyllä ihanaa! Ehkä tänäkin vuonna satsaamme tavaran sijasta johonkin yhteiseen kivaan. :)


Kävin muuten tänään aamulla kirpputorilla piiiiitkästä aikaa ja voi että mitä kirjalöytöjä tein! Meikäläisen tulevaisuuden (haave)kirjahylly sen kun jatkaa täyttymistään. :D Nyt oikein kivat viikonloput hei, mä alan värkkäämään perjantain dinneriä!

ps. Tuossa alemmassa kuvasta näkyvästä The Body Shopin pussukasta tuli vielä mieleen vinkki kyseisen liikkeen tuotteiden ystäville; kävin alkuviikosta Body Shopissa ja siellä oli niitä ihania vartalovoita ja vartalonkuorinta-aineita (pyöreät, isot purkit) monissa eri tuoksuissa kympillä. Kannattaa piipahtaa! (Ja tämä ei taas ole maksettu mainos, vaan omakohtainen hehkutus, ite ostin mangon tuoksuisen vartalovoin, mmm!)


1 kommentti:

  1. Vitsit, mäkin jollain tavalla odotan jo syksyä - tosi outoa näin vannoutuneelta kesäihmiseltä :) Mukavaa viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)