1/08/2015

Lomalta lomalle

Testailen tässä aikani kuluksi sängyn pohjalta käsin bloggeria puhelimen kautta. Johan se meikäläinenkin tajus ladata tämän sovelluksen luuriin.. :D

Tässä vielä muutamia kuvia taannoiselta joululomalta, laatua puhelimen kamera.


1: Uuden vuoden aattona / 2: Maha alkaa tulla mun ja telkkarin tielle / 3: Pupuset unten mailla <3 / 4: Näkymät mökin ikkunasta / 5: Tea time uudesta, ystävältä saadusta, mukista :)

Nyt kun arki on taas koittanut eli mies palannut töihin, menee varmaan hetki totutellessa siihen, ettei itse tarvitse miettiä työasioita. Että voi vaan haahuilla koko päivän pyjamassa, hörppiä teetä, silittää vauvan vaatteita, siivota kaappeja, katsoa lempparisarjoja niin kauan että päätä alkaa särkemään. No, tässä olotilassa se meikäläisen arki taitaa olla lähinnä makoilua ja syömistä. Niin ja veden kittaamista; kokoajan on hirveä jano. Toisaalta on niin leppoisaa, kun ei pidä mennä orjallisesti aikataulujen perässä tai stressata töistä, mutta toisaalta on jotenkin tyhjä olo; joulun jälkeinen musta aukko ja ehkä vähän yksinäistä ihmetellä yksinään päivät pitkät kotona. Mutta eiköhän se fiilis tästä tasoitu, kun pääsee taas siis arkeen kiinni, joskin nyt uudenlaiseen sellaiseen.

Mitä te ootte äitiyslomalla tehneet (siis ennen vauvan syntymää) vai pystyittekö touhuilemaan mitään?

4 kommenttia:

  1. Voi se jano ei helpota pitkään aikaan :D Imettäessä oli aina litra vettä vierellä :D huh! Mä kävin paljon ulkona Ennin kanssa, siivosin, luin kirjoja, kasasin pinnasängyn ja pesin minivaatteita. Aika meni lopulta yllättävän nopeesti :)

    VastaaPoista
  2. Joo jano ei tosiaan hellitä, imettäessä vaan lisääntyy! :D No nyt kun vauksu vielä masussa nii tee kaikki asiat mitä pystyt/mutä tarvii tehä ennen uuden tulokkaan saapumista :) ja sitten varaudu että joudut tovin jos toisenkin öuenen kanssa viettään neljän seinän sisällä, niin onko jotain mitä voit jo hankkia sitä ajatellen :) kyläile! :) nauti viimeisistä hetkistä pallomahaisena ;) ainutlaatuista aikaa :) ja levähtää pitää paljon! Jaksaa paremmin :)

    VastaaPoista
  3. Oh noes :D no onneksi on jo raskauden aikana tottunut juomaan paljon ja usein jos tää jano kerta jatkuu vielä.

    Kaikenlaista pientä yritän joka päivä välillä tehdä, mut suurimmaksi osaksi pitää makoilla tän selän takia tai sit kävellä mut sitäkään ei jatkuvasti voi tehdä :D

    Eiköhän tää aika tästä kulu ! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää päivää, olen rekisteröity yksityistä rahaa lainanantaja. Annamme lainaa auttamaan ihmisiä, yrityksiä täytyy päivittää kuka heidän taloudellinen asema kaikkialla maailmassa, jossa hyvin pieni vuotuinen Korot niinkin alhainen kuin 2% Vuoden sisällä 30 vuotta takaisinmaksuaika kestoisia tahansa päin maailmaa. Annamme lainaa Rajoissa 5000 euroa 100 miljoonaan euroon. Meidän lainat ovat hyvin vakuutettu, maksimaalisen turvallisuuden on tärkeintä. Mikäli henkilö kiinnostunut ota yhteyttä sähköpostitse: (24hourstloancompany1@gmail.com)

    Oletko hylännyt niin monet pankit
    tarvitset rahoituksen laajentamista teitä liiketoimintaa,
    tarvitset henkilökohtainen laina

    Hae lainaa, lähetä yksityiskohdista alla:
    1. Koko nimi
    2. Osoite
    3. Määrä
    4. Kesto Period
    numero 5.Phone
    6. Ammatti

    Mrs Farida Stephen

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)