1/23/2015

In slow motion


Haaaaauuukooooiiiituuuus. Heräsin just päikkäreiltä. Ai miten niin oon äitiyslomalla? ;) 

Vaikka on jo pikku hiljaa tottunut tähän joutilaaseen aikaan ja verkkaisesti kuluviin arkipäiviin, sitä alkaa jo toivomaan jotain actionia - siis synnytysactionia. Viime öinä oon nähnyt mitä ihmeellisimpiä synnytykseen ja raskauteen liittyviä unia, oon tehnyt (miehelle) sairaalakassin pakkauslistan ja koirien hoitokassien pakkauslistan valmiiksi, tuijottanut pinnasänkyä kauhun ja odotuksen sekaisin tuntein ja vahdannut peilistä, josko tänään maha (ja vauva) alkaisi laskeutua valmiusasemiin. Niin, meneilläänhän on kuitenkin jo vasta raskausviikko 37 + 5... :D


Mulla oli oikeasti mahti aikomus tulla kertoilemaan yleisesti kuulumisia ja rajata siitä pois raskaus-synnytys-vauvahössötykset, kun näitä vauva-aiheisia postauksia on viime aikoina ollut melkein luvattoman paljon. Tiedän, ettei kaikkia lukijoita kiinnosta ihan kympillä tämä aihe ja trust me guys, mustakin olis ihanaa kirjoitella välillä jostain muusta! MUTTA. Nää hormonit! Kai. No jokin tämän aiheuttaa, kun en pysty oikein ajattelemaan tai keskittymään muuhun, kuin edessä olevaan actioniin, tämän päiväisiin tuntemuksiin ja vaivoihin kehossa ja siihen tärisyttävään faktaan, että kohta me ollaan miehen kanssa vastuussa jostain niin hennosta ja hauraasta ja mua vaan pelottaa, että me hajotetaan se raasu!

Joten toivottavasti kestätte näitä meikän tämänhetkisiä haparoivia ja kapea-aiheisia juttuja. ;)


Kuvituksena on kuitenkin nyt kaikkea muuta kuin vauvamaista. Eräs kylmä talvipäivä sain ajatuksen hampaita harjatessa, että hei, nyt vois pestä kaikki meikkivälineet! Meikkailtuahan tässä äitiyslomalla tulee ehkä sen 1-2 kertaa viikossa, kun käy ihmisten ilmoilla. Sekin menee sellaisella onks pakko hei -asenteella ja naamaa pääsee koristamaan ehkä just ja just meikkivoide ja ripsiväri. Hiusten laitosta en viitsi edes puhua. Kun on muutenkin niin valasmainen ja mökkihöperöinen olo, ei hirveästi kiinnosta panostaa ulkonäköön.

No, samalla tuli tehtyä pientä siivouksen poikasta meikkikaappiin; kaikki vanhat, huonoiksi todetut ja muuten vaan käyttämättä jääneet meikit, hajusteet ja hiusvempaimet surutta roskiin. Johan tuli siistimpää!

Eilen oli vähän huono päivä, vaikka aurinko paistoi hetken tosi nätisti. Kaikki jotenkin ärsytti. Lopulta tajusin ärtymyksen johtuvan siitä, etten ollut moneen päivään käynyt missään. Juuri ja juuri hönkäissyt takapihan ovella jäätävää ilmaa koiria huudellessa sisälle. Niimpä uhmasin eilen pakkasta (astma + pakkanen + loppuraskaus = very bad combination) ja lyöttäydyin miehen ja koirien mukaan iltalenkille. Löntystelin ulkona noin varttitunnin, palasin kotiin ja mieli oli niiin paljon parempi.

Tänään päätin jo heti aamusta uhmata edelleen paukkuvaa pakkasta ja ajelin Ideaparkiin (ihmisten ilmoille!) metsästämään imetystoppia (noup, en omista vielä yhden yhtäkään). Oli jotenkin ihan huippua kävellä lyllertää siellä kaupoissa muiden ihmisten joukossa, tuli ihan typerä olo. :D Toppi löytyi, enkä päässyt kassalle ilman yhtä tosi söpöä bodya ja housuja... Miksi vauvan vaatteet on kassojen vieressä?! Arnoldsin perjantaiherkut ja vaateostokset kätösissä suuntasin hyvillä mielin takaisin kotiin. Illalla ehkä vielä Makuuniin, jos vointi antaa myöten. Huisia!

Ihanaa ja leppoisaa viikonloppua muruset!


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)