1/03/2015

Ihanaa alkanutta vuotta!


Täällä on vihdoin herätty lomakoomailusta; viikon mökkeily Kuusamossa teki kyllä niin terää! Pakkasta olisi riittänyt jaettavaksi vähän Etelä-Suomeenkin, mutta olipahan kirpeä ja runsasluminen joulu. :) Kuusamosta kun kotiuduttiin, sanoi meikäläisen selkä taas vaihteeksi riks ja raks ja tämän toisen lomaviikon oonkin sitten lähinnä pötkötellyt ja käynyt kävelyillä. Ottaa aika niljakkaasti tuonne selän puolelle kylkiluihin, mies tuumasi että siellä on luut koholla ja ilmeisesti ne aiheuttavat sitten ikävää vihlovaa ja terävää kipua aika ajoin. Ehdin jo googletella "kylkiluun murtuma"a hädissäni, mutta kaippa tämä on vain sitä, kun vauva hakee (vieläkin!) lisää tilaa. Mutta argh, ottaa kyllä niin luonteen päälle, kun joutuu makoilemaan niin paljon eikä voi paljoa puuhailla ja liikuskella. Tietysti koitan ajatella, että tässä vaiheessa raskautta voisi olla pahempiakin kipuja ja oireita ja että eiköhän tästä selvitä.

(Kuvituksena vuoden 2014 parhaita paloja.)

Pariisissa kesäkuussa 2014 <3
Valjakointia ja rekikisoja kevättalvella 2014.
Jotain pientä oon kuitenkin pystynyt puuhailemaan, niin kuin nyt esimerkiksi mun ja miehen joululoman to do -listaa eli pesemään vauvan vaatteita. Jumaleissön, että niitä vaatteita oli paljon pestäväksi! Kolmisen päivää siinä vierähti, että saatiin ihan kaikki pestyä, kuivattua ja viikattua (kokojen mukaisesti) Nipsun lipastoon. :D Pari kertaa uhmasin selkäkipua ja lähdin (mies sankarillisesti mukanani) katsastamaan Oulun kivijalkaliikkeiden ale-tarjonnan. Tuntuu niin tärkeältä päästä edes käväisemään välillä ihmisten ilmoilla. Sitten "jaksaa" taas vähän aikaa makoilla kotisohvalla. Käytiin myös lainaamassa lähikirjastosta vauvalehtiä ja pari kasvatuskirjaa. Ompahan sitten äitiyslomalla jotain lukemista. ;)

Uutena vuotena otettiin aika iisisti; mies kävi koirien kanssa rekireeneissä, käytiin yhdessä koiran kanssa kävelyllä (ennen rakettien pauketta), tehtiin hampurilaisia, köllittiin koko kööri yhdessä sängyllä ja rauhoiteltiin Filja raasua rakettien pamahdellessa, katsottiin leffaa ja herkuteltiin. Niin ja tehtiin meidän jo perinteeksi muodostunut Toivomuslista vuodelle 2015. Ei siis tehdä niitä iänikuisia uuden vuoden lupauksia, vaan mietitään, mitä mukavia juttuja olisi kiva päästä seuraavana vuonna toteuttamaan ja tekemään. Joka kuukaudelle laitetaan oma toiveensa. Vuoden 2014 toivomuslistalla oli mm. Cheekin keikka Olympiastadionilla, ulkomaanmatka, mökkeilyä, stand up -show ja irtiotto hotellissa kaksistaan. Hyvin tuli kaikki toteutettua! Tälle alkaneella vuodelle ei rustailtu sen kummempia toiveita kuin leffassa käynti, ravintolaillallinen kahdestaan, kesälomalla road trip ja syksymmälle suunniteltiin mökkeilyä. Naureskeltiinkin miehen kanssa, että olisiko pitänyt kirjoittaa jokaisen kuukauden kohdalle toiveeksi kunnon yöunet. ;)

Asuntoautolla Lapissa, Norjassa ja Ruotsissa syksyllä 2014.

Cheek rokkas stadionin elokuussa 2014.
Miten teidän joulu ja uusi vuosi vierähti? Eihän sattunut haavereita rakettien kanssa? Joku pässinpää ampui rakettinsa puolen yön tienoilla meidän takapihalle ja joku toinen (tai sama pässinpää) meidän etuoven eteen. Älytöntä! Olin Ciran kanssa (joka ei pelkää raketteja) juuri takapihalla ihastelemassa ilotulitusta, kun yhtäkkiä raketti sihahti ja posahti vain muutaman metrin päässä Cirasta. Raukka pinkoi melko liukkaasti takaovelle piiloon ja meikäläinen lähti hormonit hiiltyen takapihan aidalle katsomaan, kuka hiivatti ampuu tuolla tavalla raketteja. No, ketään ei näkynyt, mutta heristin silti varalta nyrkkiä. :D

Mökkeilyä <3

3 kommenttia:

  1. Meidän uusi vuosi sujui rauhallisesti. Miehen kanssa sohvalla herkutellen ;) Enni pelkäsi lähinnä puolin öin raketteja kun oli niin kova tykitys, maattiin pöydän alla yhdessä kun muualle ei rauhoittunut<3 Kukkis heräili kans aamuyöstä mutta kunhan saavutti sikeän unen niin nukkui kyllä :)

    Kannattaa muuten vähän verrata noita lastenvaatteita keskenään eikä katsoa pelkkää kokoa, esim. Tutan koko 50 vastaa suunnillee muiden valmistajien kokoa 62 :D ja hm vaatteet on n.1 koko alakanttiin. Eroja on aika lailla. Mulla jäi jokuset vaatteet käyttämättä kun oli kokojen mukaan lajiteltu ja sit kun otin käyttöön olivat jo pieniä :(

    Niiiin ja hyvää uutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa oikein mukavalta uuden vuoden vietolta! :) Hehh, meidänkin piti kovimpien posahdusten aikaan pitää Filjaa vieressä (krhm, sylissäkin).. :D

      Joo ihan totta, hyvä vinkki! Ollaan ystävän kanssa lajiteltu noita vauvan vaatteita ja samalla vertailtu kokoja, ihan hurjia kokoeroja tosiaan noiden eri merkkien välillä saattaa olla! :O

      Ihanaa uutta vuotta sinneki! <3

      Poista
  2. Hei hyvät naiset ja herrat; Tarvitsetko pikalainaa 24-48 tunnin sisällä? Jos vastauksesi on kyllä, neuvon sinua hakemaan lainaa Novelty Financesta.

    Nimeni on Davina Claire, olen rahoitusvälittäjä ja olen myös rahoituskonsultti. Olen huomannut, että monien ihmisten on niin vaikea saada lainaa joko pankista tai muista rahoituslaitoksista korkean koron, riittämättömien vakuuksien, velkaantuneisuuden, alhaisten luottopisteiden tai muiden syiden vuoksi. Suosittelen kaikkia lainaa etsiviä ottamaan yhteyttä Novelty Financeen saadakseen lainaa erittäin alhaisella 3 %:n korolla. He ovat luotettava lainayhtiö ja voit työskennellä heidän kanssaan. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse: | noveltyfinances@gmail.com | TAI lähetä viesti WhatsAppiin numeroon +447915601531 saadaksesi lisätietoja.

    NOVELTY FINANCE tarjoaa rahoitusratkaisuja. Ne tarjoavat kaikenlaisia ​​lainapalveluita (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja monet muut). Ne tarjoavat joustavia ja useita lainavaihtoehtoja, mukaan lukien vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, pitkäaikaiset ja lyhytaikaiset lainat, jotka on räätälöity taloudellisiin tarpeisiisi.

    Mitä saat, kun haet Novelty Financeen:
    • Välitön pääsy varoihin hyväksynnän jälkeen.
    • Kilpailukykyiset korot (3 % vuodessa)
    • Joustavat takaisinmaksuehdot
    • Helppo hyväksyntä, jos tarvitset lisävaroja
    • Voit hakea lainaa milloin tahansa ja missä tahansa.
    • Sinua ei kiirehdi maksamaan takaisin lainaa, vaan saat aikaa lainan takaisinmaksun käynnistämiseen.
    • Ei piilokuluja

    Kuinka hakea:
    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
    Jos olet kiinnostunut hakemaan lainaa Novelty Financesta ja tarvitset lisätietoja lainatarjouksesta, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI osoitteeseen (noveltyfinances@gmail.com) TAI lähetä viesti WhatsAppiin numerolla +447915601531 saadaksesi lisätietoja ja suullisia tiedotustilaisuuksia. Ehdot ovat voimassa.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)