10/28/2014

Hempeyttä vauvan huoneeseen


Moi moi! Miten teidän viikko on käynnistynyt? Mulla käänty suupielet vähän ympäri, kun se ihana, valkoinen, lumi suli viikonloppuna pois. Nyt on taas märkää ja synkkää. No mutta onhan tässä tätä hommaa, niinku vaikka ideoida Nipsun huoneen sisustusta.. Tää mun pesänrakennusvietti nimittäin vaan yltyy... Tällä viikolla oon metsästellyt netin syövereistä julisteita, jotka sopis a) vauvan huoneeseen ja b) vauvan huoneen värimaailmaan. Tuskastelin, kun lukuisilla nettisivuilla lastenhuoneen julisteet olivat luokkaa Bratz tai Hevisaurus tai muuta vastaavaa. Aikani googlailtua päädyin tuttuun nettikauppaan, Walldesigniin*, ja siellähän niitä vaihtoehtoja sitten riitti! En tajua, miksen alunperinkin suunnistanut heidän sivuilleen, oon nimittäin aiemmin hankkinut Tahtoo lissää tekstitauluja -postauksessakin vilahtaneita julisteita kodin seinille ja tykänny tosi paljon.

Alla olevassa kollaasissa näkyykin Walldesignilta keräämäni suosikkijulisteet. Vielä kun osaisin päättää, mitkä noista tilaisin ja missä koossa! Tuo keskimmäinen, tekstijuliste, lähtee ehdottomasti ostoskoriin. Mies nimittäin laulaa Nipsulle aina iltaisin Tuiki tuiki tähtöstä - tosin joka ilta vaihtuvilla sanoilla, koska hänellä on maailman huonoin muisti mitä tulee laulujen sanoihin. :D Ja nuo kuvajulisteet on kaikki niin ihanan hempeitä ja suloisia. Norsuistahan mulla on lievä pakkomielle, joten katsotaan, miten käy... ;)


Vielä olisi hakusessa pyöreä karvamatto keinutuolin alle. Sekin alkaa olla loppusuoralla maalailun suhteen, jess! Saatte pian nähdä DIY-postausta tästä operaatiosta. :)

Pinnasängyn patja on tilattu ja tullut viikkoja sitten, mutta pinnasängylle kävi vähän huonommin.. Sekin tuli ajallaan, mutta pohjapala oli toimituksen yhteydessä (?) murtunut. Ihan kuin sitä olisi heitelty pitkin ja poikin. Se meni siis palautukseen ja uusi olisi nyt odottamassa Matkahuollossa. Toivon mukaan se on ehjä ja muutenkin oikea tuote, niin päästäisiin viikonloppuna kokoamaan sänkyä. ♥

ps. Oonko vähän hätähousu, kun ripustin jo sunnuntaina ensimmäisen joulutähden ikkunaan (tosin ilman valoja)? :D Löysin Anttilasta Annon mallistosta valkoisen joulutähden ja se on just eikä melkein sellainen yksilö, jollaista etsin tuloksetta viime jouluna. Olin siis aika täpinöissään, kun se nyt löytyi. :)

*mainoslinkki

4 kommenttia:

  1. Et oo hätähousu, minä ripustin ensimmäiset jouluvalot kotiin viikko sitten. Ja laitoin ihan valotkin päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih! Ne valot vaan piristää niin kivasti tätä mustaa vesisadesyksyä! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Eikoo söpöjä! Määki tahon kaikki ja nyt heti ;D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)