12/19/2014

Olohuoneen muodonmuutos


Perstaita kaikille! Mulla alkaa tänään joululoma, jonka jälkeen jään äitiyslomalle. Ihan hullua, että tänään on viimeinen työpäivä piiiiiiiiitkään aikaan! Saa nähdä, koska sen tajuaa oikeasti. :D

Sitten itse asiaan. Olohuone koki kuluneen syksyn aikana hienoisen muodonmuutoksen, kun vaihdettiin miehen kanssa meidän iän ikuiset mustanruskeat kalusteet (senkki + tv-taso) valkoisiin kalusteisiin (lipasto + tv-taso). Lisäksi lopetettiin jahkaaminen uuden sohvan mietinnässä ja ruvettiin tuumasta toimeen. Lopulta löydettiin just meidän tarkoituksiin sopiva kulmasohva ja saatiin vihdoin ja viimein heittää vanhalla sohvan romulla vesilintua!

Pidemmittä lätinöittä, kierros olohuoneessamme, olkaatte hyvät:







Lipasto ja tv-taso on taattua ikealaista laatua. Kulmasohva löytyi pitkän etsinnän ja koeistuntojen jälkeen Stemmasta. Sohvassa panostettiin - kalusteissa säästettiin. ;) Lipasto on Malmin mallistoa ja tv-taso Bestån. Mulla oli toiveissa saada pleikkari ja digiboksi piiloon, sekä esteettisistä että turvallisuussyistä. Hankittiin siis tv-tason ylimpiin tasoihin nuo harmaan väriset "kannet". Piilottavat nätisti vempeleet ja läpäisevät samalla kaukosäädinten ja ohjainten toiminnot. Mii laik a lot!

Uutena olkkariin pääsi tietty myös tuo meidän tuunattu kiikkutuoli. Ja oi että mä tykkään siitä! Niin raikkaan valkoinen väritykseltään ja ennen kaikkea mukava keinua. Nyt tuntuu muutenkin siltä, että olohuone on paljon avarampi, raikkaampi ja hallitumpi kokonaisuus. Tilaa tuntuu olevan ihan hurjasti enemmän, vaikka periaatteessa sama määrä (tai vähän enemmänkin) on huoneessa kalusteita. Väreillä saa kyllä ihmeitä aikaan - samoin kuin huonekalujen sijoittelulla.






Mitäs tykkäätte muutoksesta?

Alla pari vertailukuvaa vanhaan sisustukseen (kuvat toissajoululta). Onhan tässä kieltämättä tapahtunut melkoinen (väri)muutos. :D



8 kommenttia:

  1. Oi näyttääpä teidän koti ihanalta! Mukavaa joulua ja äitiyslomaa:)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää; tyylikästä ja kodikasta :) Rauhallista joulua teidän perheelle ja ihanaa mammalomaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään :) Kiitti muru ja teille myös rentouttavaa joulua! <3

      Poista
  3. Raikkaamman ja isomman oloinen!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)