9/03/2014

Viime päivinä


Täällä köhitään vieläkin flunssan jälkimainingeissa... Lisäksi oon tuskaillut jäätävän pääsäryn kanssa muutamana päivänä, tekee varmaan tehtävänsä tällainen sisällä kyyhöttäminen lähes viikon ajan. Onneksi nyt on jo pystynyt käymään rauhallisilla kävelylenkeillä koirien kanssa. Muutenkin on ollut melkoisen haipakkaa, enkä ole ehtinyt tännekään päivittelemään kuulumisia. (Tätäkin postausta oon kirjoittanut kahden päivän ajan, aina kun jatkan, tulee jotain muuta tekemistä.) Etsitään miehen kanssa aktiivisesti uutta (ja isompaa) kotia ja ollaan pyöritty näytöissä ja laskeskeltu budjetteja jne. Melko aikaavievää, vaikkakin mukavaa puuhaa! Meikäläinenhän oli ihan into pinkeänä, kun mies vihdoin ja viimein myöntyi, että nyt voisi olla sopiva aika etsiä uusi koti (eikä varmaan tarvitse kertoa syytä tähän mielenmuutokseen ;)). Itsehän oon nimittäin jo vähintään parin vuoden ajan haaveillut ja kuolannut taloja netissä. :D No, toivotaan, että the talo löytyy ja tietysti mitä pikemmin sitä parempi! Oon melkoinen hätähousu ja itse malttamattomuus tällaisissa asioissa, joissa intoilen kovasti.


Työkaveri toi omalta kasvimaaltaan herkkumaistiaisia, voi että lämmitti mieltä! :)
Tänään pääsin vähän tuulettamaan tätä räkäistä päätä, lähdettiin ystävän kanssa extempore kaupungilla pyörähtämään ja käytiin samalla syömässä pitkän kaavan mukaan kreikkalaisessa ravintolassa. Mmm, oli niin hyvää eikä seurassakaan valittamista! ;) Oikeasti lyllersin ruuasta kiittäneen pallomahani kanssa kotiin lajittelemaan ja hinnoittelemaan kirpparille meneviä kamppeita. Ihana päästä huomenna eroon turhasta tavarasta (ainakin viikoksi :D)!

Nyt ei oikein muuta irtoo, onneksi viikko alkaa olla jo puolessa, meinaan viikonloppua ja pitkään nukkumista ajatellen. ;) Oikein kivaa keskiviikkoista iltaa, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)