9/05/2014

Miehen suusta


Aamulla päätin, että tästä tulee hyvä päivä! Mielessä kodin puunaus viikonloppua varten ja vihdoin paneutumista (ajan kanssa) blogiin. Miehellä on ollut tosi rankka työviikko; pitkiä työpäiviä ja niiden päällekin pakollisia menoja, joten haluan, että hän voi tulla tänään töistä putipuhtoiseen kotiin rentoutumaan. Siivoilut on nyt hoidettu, eihän siihen mennytkään kuin puoli päivää, kun piti vähän väliä levätä tän flunssan takia..! Nyt olisi välipalatauon ja bloggailun aika. :) Kuvituksena erään päivän välipala, koska oon ollu niin antiaktiivinen kuvailemaan ettei mitään järkeä.

Pakko kertoa eilisillasta, kun oltiin alkamassa nukkumaan ja mies päätti, että nyt hän alkaa vähän jutustelemaan Nipsulle (=maha-asukki)... Alku oli niin koominen: "Hei Nipsu, iskä täällä...... (puolen minuutin miettivä tauko :D) Sitten kun tuut ulos sieltä, niin vien sut oluelle. (tässä vaiheessa mä repeän ja kysyn MITÄ?!) Eiku siis... Äh!" Ei vitsi mä nauroin... :DD On varmaan vaikeaa ensimmäistä kertaa alkaa puhumaan toisen mahalle ja miettiä jotain järkevää sanottavaa. Voi ei tuota höpsöä.. Ehkä otetaan tänä iltana uudestaan vauvalle sopivammalla tatsilla. ;)



Aasinsiltana toiseen alkoholiin liittyvään juttuun: Oltiin neuvolassa ja neuvolatäti otti puheeksi alkoholinkulutukseen liittyvän kyselylomakkeen. Todettiin, että juu ollaan täytetty ne ja olin juuri ojentamassa lomakkeita, kun mies heitti hauskan läpän: "Joo tuo vaimo saiki nii hurjat pisteet että on kyllä kunnon juoppo!" ........ Tuli vähän hiljaista! Eihän neuvolatäti voinut tietää, että oltiin juuri edeltävänä iltana naureskeltu sille, että mä sain hurjat 2 pistettä ja mies peräti 7 pistettä. :D Siinäpä sitten rupesin selittelemään heh heh meiningillä hämillään olevalle tätille, että eipä meidän taloudessa oo ikinä tullut tuota alkoholia kulutettua kuin hyvä jos sitä minimimäärä viikossa...

Ai niin! Ja yks ilta, kun mun maha oli hyvin syönyt (heh heh) ja siis kerännyt iltaturvotusta, mies katsahti siihen ja tokaisi: "Sun maha on nyt yhtä iso ku S:llä (ystävämme) sillon ku se oli viimesillään!" Olin että WHAT!? Sanoitko oikeasti noin?? Vitsi mitä heittoja. Onneksi mulla ei ainakaan vielä heitä hormonit sikana, olisin varmaan muuten alkanut itkemään tai raivoamaan. :D

Kertokaa tekin, mitä hauskoja tai "hauskoja" heittoja teidän miehet on laukoneet suustaan (joko raskaana ollessanne tai muuten vain!), kerätään tähän "miesten kootut möläytykset". :D Huikeeta viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. J sanoi ensimmäisillä ultrakerroilla, oisko ollut joku rv 12+, kuuluvasti ja nasevasti (tiedäthän J:n ;) ) että "Isänsä poika", kun näki NAPANUORAN vauvan jalkojen välissä.... Hmph! Vietettiin siinä sitten kätilön kanssa pieni hiljainen hetki. :D
    J myös lauloi hupsuja lauluja omilla sanoilla A:lle masuun ja soitti samalla kitaraa. Se oli ennemminkin hellyyttävää, kun kamalaa, mutta säälin masun sisällä potkivaa vauvaa silloin! ;)

    J möläytti mulle muutama viikko sitten, että voisin laittaa silikonit. :D Ei tietenkään tosissaan, mutta kuitenkin. Siinä oli kiitos, kun imetin 1 vuoden ja 3 kk meidän pikku A:ta. ;)
    MIEHET! :D Eihän niitä kannata tosissaan ottaa, varsinkin jos putuhaan meidän miehistä... ;)

    Ja tiedoksi muru, sun masu on täydellinen minkä kokoisena tahansa, onhan siellä pieni Nipsu! ;) <3

    <3:S

    VastaaPoista
  2. Aahhahah! :DD Kyl meidän miekkoset osaa!

    <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)