9/22/2014

Suuna päänä (ideoimassa)


Täällä ollaan! Ehti vähän vierähtää aikaa ennenkuin pääsin reissun jälkeen taas kirjoittelemaan... Meidän ruskareissu sujui leppoisasti ja maisemat oli mahtavia, todisteena valtava kuvasaldo, tässä jo vähän maistiaisia ensi alkuun. :) Kotiin paluu olikin sitten astetta kiireisempi; loppuviikko painettiin töitä melkein kellon ympäri ja viikonloppu vierähti kootessa Ikeasta kotiutettua suurta lipastoa. Siitä tulee Nipsun vaatteille ja tavaroille säilytyspaikka. Tosi kiva, mä digata! Otan teille kuvan, jahka saadaan tuota romuhuonetta raivattua sen verran, että siitä saa järkevän otoksen. Sen piiiiitkän kokoamisrupeaman jälkeen kävin "vähän" shoppailemassa Nipsulle kaikkea tuiki tärkeää (okei ja vähemmän tärkeääkin) sillä välin kun mies kävi veivaamassa kiekkoa kaukalossa. 

Eilen innostuin leipomaan puolukkapullia ja keksin, että maalataan meidän valkoiset seinät (joiden valkoisuus alkaa olla jo kyseenalaista, kiitos talossa elettyjen vuosien ja koirien) kuuluisalla Lumi-seinämaalilla. Aloitettiin silleen kepeästi makkarista, jossa on kolme seinää ja sovittiin, että maalataan muitakin talon seiniä jos lopputulos miellyttää kovasti silmää. Vähän mua meinas naurattaa, kun katsoin maalatessani vanhaa seinäväriä ja uutta seinäväriä vierekkäin, ero oli niin jäätävän suuri, vaikka molemmat valkoisia värejä. Ja mies oli vielä tuuminut, että Huomaakohan sitä uutta valkoista edes siitä vanhan päältä... No onhan tässä oikeasti pyöritelty jos minkälaista kodin ehostusta mielessä ja maalaaminen nyt on yksi niistä helpoimmista (ja meikäläiselle mieluisimmista) jobeista. Mikäli löydetään uusi koti, lienee vastamaalatut, freshin valkoiset, seinät hyvä bonus tämän kodin myyntiä ajatellen ja mikäli jäädään tähän, miellyttää se omaa silmää ja tuo sitä kaivattua raikkautta ja avaruutta pimeisiin huoneisiin. Meinaan tää Lumi sävynä on oikeasti tosi valoisa ja jopa hohtava, tykkään ihan sikana!

Tämmönen kuulumispostaus tällä erää, nyt lohikeittoa naamariin ja ruskareissukuvien kimppuun. Oikein pirteää viikkoa! Mä koitan ehtiä tänne taas pian! :)


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, pittää koittaa muistaa kuvata ne before -otoksetkin eikä vaan niitä after -kuvia :D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)