1/02/2012

Upouusi pesukone!

Vihdoin ja viimein meidän vanha "pikapesu 2.5 tuntia" pesukone vaihtui uuteen "pikapesu 0.5 tuntia" koneeseen!! Kuulostaa ehkä pieneltä "vialta" tuo vanhan koneen pesutahti, mutta pyykkipäivän aikana ei oikein ehtinyt tehdä muuta kuin pestä pyykkiä. Lisäksi vanha kone oli paljon pienempi tilansa puolesta, joten nyt voi pyöräyttää isomman satsin pyykkiä kerralla -ja paljon nopeammassa ajassa. Vanha kone oli lisäksi tosi monta vuotta vanhakin jo, joten pesutuloskaan ei ollut ihan niin hyvä kuin luulisin sen pitävän olla. Joten lienee aika selvää, että meitsi on niin mielissään! :)

Tässäpä muutamia kuvia uudesta pesukoneesta (ohan se meinaan paljon hienompi ja tyylikkäämpi kuin vanha pesukone! ;) ja Cirasta, joka tykkää nukkua usein kodinhoitohuoneen lattialla:




 Uni tuli ♥

Uusi pesukone on LG:n ja on kyllä vaikuttanut tosi hyvältä valinnalta. Toisaalta mää nyt oon niin tyytyväinen jo siihen, että pesukone pyörittää pyykin nopiammin (ja paremmin) ku ennen. :)


ps. Mitä tykkäätte blogini uudesta ilmeestä??
Itse oon tosi tyytyväinen; nyt kuvat ei veny tai litisty niinku vanhassa mallissa isot kuvat monesti teki, ja ulkoasukin on tässä paljon selkeämmän näköinen ja helppokäyttöisempi (ainakin mun käytössä!).  :)

6 kommenttia:

  1. Mun mielestä fontti vähän epäselvä, varsinki jos on pienempää tekstiä. Mut eiköhän siihenki totu, muuten kiva uudistus :)

    VastaaPoista
  2. Totta turiset, Nonna! Rupesin katsomaan tekstiä vähän tarkemmin ja todellakin nuo pienimmät tekstiosiot on ihan hiiren papanaa. :D Suurensin himpun verran fontin kokoa ja yritän välttää jatkossa tuota pienintä tekstikokoa, en saa itsekään siitä enää selvää. :D Kiitos kommentistasi ja vinkistä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana koiruli! Ja niin valkoinen, että on kuin itsekin pesukoneessa käynyt. :)

    VastaaPoista
  4. Hihh, supervalkaistu koiramme Cira! ;D No ei vais, tuo pentukarva on ihan älyttömän valkoinen ja jotenki hohtava. Mielenkiinnolla ootan, miltä se näyttää kurakelillä! :D

    VastaaPoista
  5. Kunpa munkin kämppään mahtuisi pesukone, ettei tarvitsisi aina ravata pyykkituvassa. Toisaalpa pysyypä kosteus poissa!

    Hieno tämä uusi layout! :)

    Hyvää uutta vuotta! ^^

    VastaaPoista
  6. Minna, molemmissa on tosiaan puolensa. Etenkin nyt kun pyykit ei saa rauhassa kuivua pyykkitelineessä (koska roikkuvat vaatteet on Cirasta täysin vastustamattomia.. ;) melkein toivoo että niitä vois kuivatella jossain muualla. :D

    Kiitos! Hyvää uutta vuotta sinnekin! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)