1/27/2012

Merkkipäivä



Tänään on tullut kuluneeksi 5 vuotta siitä, kun tämä tyttö alkoi seurustelemaan maailman ihanimman miehen kanssa. Kun viime vuoden elokuussa mentiin naimisiin, sovittiin yhdessä ettei tätä seurustelun merkkipäivää enää juhlita -johan meillä on tässä kihlajais- ja hääpäivien juhlintaa!

Ja niinhän siinä sitten kävi, että minä, joka en ole koskaan unohtanut meidän mitään merkkipäiviä, jotenkin kuitenkin unohdin tämän! Olisihan se ollut kiva aamulla huikkasta että "Hyvää 5-vuotisseurustelupäivää rakas!", vaikkei sitä erityisemmin juhlittaiskaan. Mutta ei, muisti palautui vasta päivällä, kun kotiuduin töistä: Rikulla oli erittäin harvinainen vapaapäivä arkipäivänä ja hän toivotti mut tervetulleeksi kotiin leipomosta haetun laskiaispullan ja suklaa-cappuccinon kera. Niin ja toivotteli hyvää 5-vuotisseurustelupäivää. :D



Ihana mies mulla. ♥

4 kommenttia:

  1. Aww, ihania kuvia! Onnea rakastavaisille! ♥

    Täällä tulee viisi vuotta täyteen ensi kesänä. Toivottavasti! :D

    Mahtavaa viikonloppua teille! :)

    VastaaPoista
  2. aww mitä kuvia <3 etenkin tuo vika, meni vähän kylmiä väreitä! :p

    mä taas oon aina ollut sitä mieltä, että mielummin juhlin seurustelun vuosipäivää kun esim. kihlojen :)

    VastaaPoista
  3. Onnea teille! :)

    Meillä on kihlajaispäivä ja seurustelun vuosipäivä sama päivämäärä. Eipä sinänsä ole niin paljon muistettavaa. ;) Hääpäivä nyt tästä lähtien tietenkin on se tärkein, mutta eiköhän sitä alkukesällä koittavaa 9-vuotispäivää (hui) jotenkin pienesti myös juhlita.

    VastaaPoista
  4. Tänksit kaikille ihanista kommenteista! :)

    Minna, mahtavaa viikonloppua sullekin ja eiköhän se viisi vuotta sieltä kesällä tule ;)

    Minna, joo mäkin ajattelin aluksi että seurusteluhan se tämän kaiken alotti, et sitähän pitäs just juhlia! Mut sitte mieli muuttu nii minkäs teet. :D

    JM-, siellä alkaakin olla jo melkeen vuosikymmen teillä kasassa, hienoo! :) Joo, sun on selkeesti helpompi muistaa tuo päivä ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)