1/29/2012

Unelmataloja Jämerältä

Ahh, mitä taloja ja mitä pohjapiirustuksia!
Vähän aika sittenhän postailin (sivuosassa) siitä, että löysin uudesta Plaza-lehdestä varteenotettavan Unelmakodin (a'la Jämerä). Löytyihän se myös netistä ja siinä tuli sitten tiirailtua muitakin Jämerän tarjoamia taloja...ja sieltähän löytyi lisää unelmakoteja! :D

Tässä siis parhaimmat:

1. Modulo: Dialogi

Talo takapihalta kuvattuna. Ihanaa monikerroksisuutta ja isoja ikkunoita!

 1. kerroksen pohjapiirros. Tykkään pitkästä aulasta, keittiön mallista ja keittiö-olohuoneen rajauksesta; ne ovat yhteydessä toisiinsa, mutta kuitenkin selkeästi omina alueinaan talossa. Korkea katto, ahh! Ja rauhallisessa nurkkauksessa kirjastohuone (josta tietty saa makkarin tarvittaessa).

 2. kerroksen pohjapiirros. Tilava oleskelutila ja etenkin tilava makuuhuone, yes! Makuuhuoneesta suora pääsy kylpyhuoneeseen, jossa kylpyammeelle tehty oikein erikseen oma nurkkaus. Ainoa, mikä tästä puuttuu (minkä siis haluaisin), on walk-in-closet. ;)


2. Modulo: Atrium

Noille puupylväille en kovin lämpene, mutta muuten näyttää oikein kivalta ja viihtyisältä (talosta olis voinut olla lisääkin kuvia, krhmph!).


 Keittiön malli näyttää lupaavalta, samoin olohuoneen, jossa katto nousee korkeammalle vinosti. Päämakuuhuone on iso ja siinä on oma kylpyhuone, yes! Tuo sisäpiha/terassi on tehty hienosti noin, että se on ikään kuin keskellä taloa ja sinne on kulkumahdollisuudet monesta eri suunnasta taloa. Yksikerroksisuudesta vähän miinusta.


 3. Top: Valo 195

Tämä on aika jännä talo, sillä en tykkää yhtään talon ulkomuodosta, tulee mieleen joku luhtitalo, jossa on monta asuntoa ja liian vähän ikkunoita/liian paljon pieniä ikkunoita.


Kuitenkin, pohjapiirros on aika iskevä! Tässä 1. kerroksen pohjapiirros, jossa tykkään erityisesti sivussa olevasta terassista, takkahuoneen läheisyydessä ja keittiön asetelmasta.


 2. kerroksen pohjapiirros. No nyt täältä löytyy se walk-in-closet -tai ainakin melkein (eiköhän tuohon makkari-vaatehuone väliin saisi oven tehtyä kun en ole varma onko siinä ovea laisinkaan??). Yläkertaan on tehty kirjastohuone ja aula/oleskelutilaa on paljon. Päämakuuhuonekin näyttää oikein hyvän kokoiselta.


Näistä kolmesta vaihtoehdosta ottaisin ehdottomasti numero ykkösen, eli Modulon Dialogin. Se on vaan niin kaunis ja toimivan näköinen paketti, sekä ulkoa että sisältä. Ja minä kun en todellakaan tiedä talonrakennuksesta tai mistään siihen liittyvästä hölkäsen pöläystä, niin voin tietämättömänä haaveilla Dialogista aivan tyytyväisin mielin. :D

Mitäs te tykkäsitte vai tykkäsitte lainkaan? Millainen on teidän Unelmien talo? Ei muuta ku haaveilemaan! :)

1 kommentti:

  1. Oi mulla on mennyt ihan ohi tällainen talopostaus! Mä oon tällaisista jutuista ihan innoissani.. Vähän aikaa sitten talokirjat olivat iltalukemistoani ja metsästimme täydellistä pohjapiirustusta ja suunnittelimme omaa rakennutettavaa taloa.. Tällä hetkellä on kuitenkin etsinnässä ihan valmis talo, koska emme koe jaksavamme lähteä talonrakennusprojektiin nyt kun lapset ovat pieniä ja tukiverkkoja ei täällä ole.. Mutta kyllä tuli niin tarkkaan mietittyä, millaisen talon haluaa, että nyt on tosi vaikea löytää myyntikohteista miellyttäviä.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)