10/30/2015

Halloweenina


Tulin vaan huikkaan, et moi ja kivaa halloween-viikonloppua! Apua tuleekohan meidän ovelle lapsosia karkit ja kepposet mielessään... En oo yhtään varautunut kyllä (muuta kuin jättikarkkipussilla itseäni varten), täällä päin ei oo ainakaan aiempina vuosina ollut tapana keppostella kauhuasuissa.

Kävin äsken cokiksen hakureissulla extempore mutkan Makuunissa, vuokrasin meille miehen kanssa komedian illaksi ja ostin tosiaan piiiikku pikku säkillisen irtokarkkeja bydeen. Aiemmin tänään yllätin nälkäisen raskaan työn raatajan itse tehdyllä pizzalla, joten melkoinen herkkuperjantai meillä tänään täällä! Pikku apurikin viihtyi niin hienosti itsekseen (koirien kanssa, eehheh) lattialla niin että mä sain (melko) rauhassa leipaista pizzat. :) Piti vain ehkä 9 kertaa juosta sen perään katsomaan, ettei hajota itseään tai paikkoja. Ah, tuota konttaamistaidon tuomaa aktiivisuustason nousua meikäläiselle! :D

Huomenna olis vuorossa vauvauintia, meikäläisen äidin synttärikakkukahvitteluja ja ystävän Nosh-kutsut (jonne ajattelin livahtaa ilman Sinnaa). Kiirusta, mutta mukavaa sellaista. Nyt kuuluu mies tulevan iltalenkiltä koirien kanssa takaisin, joten mä lähden laittamaan leffan pyörimään ja kaatamaan cokista lasiin, että jaksan edes puolet leffasta katsoa. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)