1/29/2013

Ranskalainen nuttura

Heti alkuun tunnustus (mikä ei varmastikaan tule ihan kaikille täytenä yllätyksenä); meikäläinen on aika laiska mitä tulee hiustenlaittoon ja kampausten tekemiseen.
Ei sillä että olisin hiusteni käsittelyssä mitenkään erityisen hyvä silloin kun jaksan vaivautua.

Miehen valmistujaisiin halusin kuitenkin kokeilla jotain uutta, ei aina sitä kulunutta tiukkaa nutturaa tai yksinkertaisia, suoristettuja hiuksia. Tovin jos toisenkin googlettelin, hakusanoilla "helppo juhlakampaus" että tällainen rähmäkäpäläkin onnistuisi kampauksen teossa, ja vihdoin tärppäsi!

Kalastajan vaimo -blogi pelasti hiuspähkäilyni tarjoamalla ohjeen helpon, mutta tyylikkään kampauksen teosta. Ranskalainen nuttura. Oheisesta linkistä löytyy simppelit ja hyvät ohjeet kampauksen tekemiseen, joten sieltä vain katsomaan ja harjoittelemaan jos tämä oli sinullekin uusi tuttavuus-kampaus! :)

Tällainen ranskalaisesta nutturasta tuli meikäläisen päähän (itse) tehtynä.
Förlåt mig väsyneet kasvot ja jo vähän hapsuttunut kampaus, kuvathan on fiksusti räpsäisty vasta juhlien jälkeen illalla..
Mies tokaisi kampauksen nähtyään, että "Toi on sellanen Jane Austen -tyylinen, niinku siitä leffasta!". Tarkoitti siis lemppariani Ylpeys ja ennakkoluulo -elokuvaa.
Ei mennyt miehen kommentti ihan metsään! Ehkäpä senkin takia tämä kampaus kolahti meikäläiseen. ;)

Vad tycker du??

4 kommenttia:

 1. nätti :)
  saatoin vähäsen vaan haastaa sua oman blogin puolella ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana.

  Mä haluaisin kans tehä jotain ihania kampauksia, mutta tuntuu että ne aina menee ihan pilalle tai sitten en välttämättä ihan hirveän kauan aikaa jaksa niitä pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on usein ihan sama; joskus on tullut innoissaan kokeiltua vaikka minkälaisia kampauksia mutta ne on menneet ihan pieleen eikä näytä yhtään samalta kuin kuvissa. Juhliin on ollut aina hirveen vaikea keksiä, miten laittaa hiukset kun ei osaa laittaa niitä oikein mitenkään. Onneksi nyt löytyi tämä meikäläisen räpeltäjä-käsillekin sopiva kampaus! :D

   Poista

Kiva kun kommentoit! :)