10/17/2015

"Syyslomalla"


Mä oon viettänyt tällä viikolla "syyslomaa". Mun pikkuveli kävi syyslomallaan moikkaamassa meitä alkuviikosta ja mun ja miehen ystävät puolestaan tuli meille loppuviikoksi syyslomaansa viettämään. Mieskin piti keskellä viikkoa yhden vapaapäivän, joten yhtä lomailuahan tämä viikko on mulle ja Sinnallekin ollut. ;)

Nyt on herkuteltu venäläisravintola Zakuskassa, naurettu kippurassa yömyöhällä, pelattu änäriä (hyi, miehet pelas), hoilotettu SingStaria, shoppailtu Zeppelinissä, jaettu iloja, mietteitä, murheita ja haaveita sekä suunniteltu ulkomaanmatkoja. Päälle vielä syöty luvattoman paljon suklaata ja juustoja. Ystävät on ihan parhautta ja niiden seuraa osaa tosiaan arvostaa erityisen paljon silloin, kun sitä ei ole joka viikko (eikä edes kuukausi) tarjolla. <3

Sinna on ollut tämän viikon vähän röhäinen, raukka on pärskinyt räkää ja hinkannut korvaansa. Varmaa tulehdusta ei kuitenkaan lääkäri-täti korvasta löytänyt ja olotila koheni muutenkin jo parissa päivässä, joten toivon mukaan päästiin aika helpolla ja kyseessä oli vain pieni lentsu. Siirrettiin kuitenkin Sinnan sänky meidän huoneeseen tuon kipeilyn ajaksi ja annoin raasulle öisin (lohtu)maitoa. Tänään siirrettiin sänky takaisin Sinnan omaan huoneeseen ja ensi yönä olisi tarkoitus palata takaisin siihen tilanteeseen, että öisin ei maitoa lipitellä. Saa nähdä, kauanko neiti huutaa protestoidakseen yöllä... Onneksi ollaan jo kertaalleen saatu unikoulu tosi hyvin tuloksin toimimaan, niin voidaan pitää se mielessä, kun yön pimeinä tunteina mietitään, onko tässä mitään järkeä. On siinä. Sinna nukkuu paaaaaaljon paremmin ja on päivisin virkeämpi, kun nukkuu yöt suhteellisen kokonaisina. Ja tietysti me vanhemmatkin!

Mullakin on kurkkua karhennellut jo pari päivää ja tänään alkoi jonkinmoinen röhäkin. Toivottavasti mäkin pääsisin tästä pian eroon! Polttelisi jo kovasti vauvajumppailemaan ja salille, kun tällä viikolla en ole Sinnaa halunnut kiikuttaa mihinkään tartuttamaan muita tai muutenkaan rasittamaan itseään kipeänä.

Mukavan rauhallinen hetki mulla tässä; mies lähti jo nukkumaan, että jaksaa yöllä paremmin rauhoitella Sinnaa (mikäli sikäli tarve vaatii), joten datailen yksin koneella olohuoneessa kynttilänvalossa. Täytynee lähteä koittaan ummistamaan omatkin silmät. Huomenna olisi tarkoitus treffata tyttöjen kanssa lounaan merkeissä, kivaa nähdä pitkästä aikaa! Öitä muruset! :)


1 kommentti:

Kiva kun kommentoit! :)