3/27/2014

Perjantaina körötellessä


Hola hola! Se ois taas perrrrrjantai ja meikäläinen on jo matkalla kohti mökkiä, Kuusamoa ja lunta. Ihana, että edes nämä epäviralliset valjakkokisat pystyttiin tälle talvea järjestämään, ei ihan turhaan ollaan reenailtu koiria. Kisojen ohella suunnitelmissa olisi pienet pitsan paistajaiset, How I Met Your Motherin kausi 8 (jota oon just ja just saanut säästettyä kuukauden verran tätä mökkireissua varten) ja saunomista. Ei kuulosta yhtään pahalta, vai mitä sanotte? ;)


Tällä viikolla on himottanut kaikki mahdolliset herkut, tosi vaikeaa on ollut siepata kaupasta karkkipussia, cokis-pulloa ja lempparisuklaata. Mutta jee, viikonloppuna on lupa vähän herkutella! Jaksaa sitten taas dieettiruokaa ja sitä iän ikuista maitorahkaa ja raejuustoa. Pitäisi varmaan kehitellä jo jotain uusia komboja noille protskupaukuille, etteivät alkais tulemaan korvista ulos.

Pientä lihasväsymystäkin on ollut tällä viikolla havaittavissa. Aloitin pari viikkoa sitten uuden saliohjelman ja nyt alkaa tuntumaan jäsenissä kova treenaaminen; ei lihakset meinaa jaksaa. Etenkin jalat on ollu ihan löllöt, kun en tuon himputin niskakivun takia oo voinut reenata kunnolla oikein muuta kuin jalkoja. No mutta, jospa vähän pidempi tauko mökkeilyn lomassa tekisi terää ja ens viikolla taas saleilukin kulkisi! Ei mulla tähän hätään muuta, ottakaahan rennosti. :)


2 kommenttia:

  1. Pidäpä kevyempi treeniviikko välissä :) Mulla usein se potkaisi voimatasot nousuun kun välillä piti kevyempiä treeni viikkoja. Hauskaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se varmasti auttaisi. Kyllä tuli tarpeeseen tuo melkein viikon reenitauko, kun oltiin mökillä. Ihan eri voimat ja motivaatiot taas. :)

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)