3/15/2014

Lauantain höpinät


Tänään on ollut oikein super-tehokas lauantai! Päivä pärähti käyntiin herätyskellon rimputuksella (ainoa miinuspuoli) ja tsempillä kiskottiin miehen kanssa toisemme ylös sängystä ja aamusalille. Kumma kyllä, muutama muukin oli saanut itsensä ylös sängystä aamutuimaan ja lähtenyt nostamaan puntteja, hyvä jos sekaan mahduttiin!

Reippailun jälkeen nopea lounas huiviin ja kohti leffateatteria. Vähän laatuaikaa. Käytiin katsastamassa paljon kehuttu American Hustle. Traileri oli molempien mielestä auttamattoman boring, mutta ajateltiin silti antaa elokuvalle mahdollisuus (ihan vaan näyttelikaartin vuoksi). Jossain puolessa välissä leffaa mies kuiskas mulle, että "Mä en oo oikein vieläkään saanut tästä elokuvasta kiinni..". Naurahdin ja totesin ihan samaa. Näyttelijäsuorituksissa ei ollut mitään vikaa, leffa vaan ei jotenkin kolahtanut meikäläisiin. Noh, ei siinä mitään, ehdin kuitenkin sen päälle parituntisen aikana ahtaa vatsan täyteen poppareita ja sehän on parasta leffa-antia jos mikä! Ei siis se öklö olo, mikä väistämättä seuraa ahneutta, vaan se syöminen.


Leffateatterilta suunnistettiin suoraan appiksen työpaikalle muuttotalkoisiin, meikäläisestä kun ei liiemmin ollut apua kantamisessa, suunnistin lopulta kaupungille ja löysin itselleni uudet pökät. Dr. Denimiltäpä tietenkin. Sellaiset tummansiniset ja tosi slimmit. Vanhat housut alkaa tippumaan päältä, en tiiä onko se hyvä vai huono puoli laihtumisessa, että pitää uusia vaatekaapin sisältöä. ;)

Kotona sain pitkästä pitkästä piiiiiitkästä aikaa inspiksen laittaa kotia vähän keväisempään kuntoon (no siis käytännössä vaihdoin jouluiset printtitaulut ja talviset tyynynpäälliset niin normeihin, mutta kuitenki). Inspistä jäi vielä sen verran, että tulin kirjoittelemaan teille liiba laabaa ennen kuin mies hurauttaa ruuan hakureissulta kotiin. Chinese food, mmm..

Kuvituksena vanha tuttu (talvinen) Kuusamo vaaleanpunaisten lasien takaa katsottuna. Mut hei täälläkin sataa lunta! Valkoista silmän kantamattomiin (ainakin melkein)! Kaikki muut on sanonu tälle lumen tulolle buhuu, mutta mä sanon ehdottomasti että wuhuu! :D Mutta nyt alkaa mun nenä haistamaan ruuan tuoksun ovella, kivat lauantain jatkot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! :)