7/13/2012

Viime päivät


Yllä olevissa merkeissä on siis tämä viikko kutakuinkin hurahtanut. Nyt lomalla saatiin miehen kanssa vihdoin aikaiseksi, tai siis mitä mä höpötän, minä sain vihdoin aikaiseksi miettiä keittiön seinälle uutta väriä. Meillä nämä maalaushommat on täysin meikäläisen huonoryhtisillä harteilla. ;) Maalasin aikoinaan kolmisen vuotta sitten, kun muutimme tänne, sekä keittiöstä että työhuoneesta yhden seinän värillä, jota kai parhaiten voisi kuvata sanalla oranssi.

Nyt siitä on kulunut jo sen verran aikaa, että sisustusmaku ja mieltymykset ovat muuttuneet (ja kehittyneetkin ehkäpäKÖ?) sen verran,
että oli jo aika sutia uudet maalit vanhojen päälle.

Pieni sneak peak oli siis tässä postauksessa teille näytillä lopputuloksesta ja vaikka sen viisi kerrosta maalia jouduin seinään laittamaan, jotta oranssi väri peittyisi, näkevät silmäni vieläkin sen vanhan, räikeän, oranssin värin paistavan hennosti uuden värin alta. Joko mun silmät tai valaistus tekee tepposet tai sitten meidän uudessa maalissa on jotain vialla.

Täytynee kuitenkin ottaa vain uusi asenne tähän hommaan ja katsella seinää vaaleanpunaisten lasien läpi -en nimittäin takuulla enää maalaa yhtään ainuttakaan senttiä tuosta seinästä! Terkuin 3 päivää putkeen yhtä ja samaa seinää maalannut mökkihöperö.

Kun nyt vihdoin ja viimein maalausurakka on saatu päätökseen (koputtaa puuta),
ajattelin tänä iltana nautiskella mansikoita ja Makuunin antia; irtokarkkeja ja elokuvaa.

Tällaisena sadepäivänä on muuten kaikkein parasta puuhaa avata ikkuna, kuunnella sateen ropinaa ja lukea hyvää kirjaa, käydä välillä hyppimässä lämpimässä kesäsateessa, hengittää raikasta ilmaa, mennä takaisin sisälle ja kääriytyä sohvan nurkkaan viltin sisään katsomaan elokuvaa (herkutkin on erittäin sallittuja siinä tilanteessa).

Eikö kuulosta aika hyvältä plääniltä? ;)

Oikein kivaa perjantai-iltaa!

4 kommenttia:

  1. Tosi tyylikäs! Mun mielestä ei haittaa, vaikka oranssia kuultoa paistaiskin läpi, vaikka en sitä kyllä itse huomaa :) Huh, 5 kerrosta! Tunnen tuskasi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo, ei se kyllä niin pahasti kuulla läpi, että sen selvästi huomaisi ja taidankin jättää seinän sellaiseksi kuin se nyt on, saa tuskaiset 5 kierrosta riittää yhdelle seinälle! ;D

      Poista
  2. Hurjan kiva toi uusi seinä! Ja siun suunnitelmat kuulostaa kyllä ihan mahtaville sadepäivänä, oli varmasti ihanan rentouttava ilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) No eikö! Aina lapsena juostiin ulkona sateella, kun oli kesä ja se oli niin kivaa! :D

      Poista

Kiva kun kommentoit! :)